Θα δούμε άραγε την Ferrari SP38 cabrio να γίνεται πραγματικότητα;

Η Ferrari SP38 cabrio!

4.002 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Mετά την παρουσίαση της Ferrari SP38, ανεξάρτητοι σχεδιαστές αποκάλυψαν πως θα έμοιαζε και η cabrio εκδοχή της.

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την στιγμή που σας παρουσιάσαμε την Ferrari SP38 που δημιουργήθηκε για έναν και μόνο πελάτη της ιταλικής φίρμας, ωστόσο οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design αποφάσισαν να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο στην cabrio εκδοχή του, μιας που απέχουμε μία μόλις μέρα πλέον από το καλοκαίρι.

Η X-Tomi όχι μόνο έκοψε την οροφή αλλά για να προστατέψει τους επιβάτες σε περίπτωση αναποδογυρίσματος, διαμόρφωσε λίγο την σχεδίαση του μοντέλου πίσω από τα καθίσματα. Kατα τα άλλα, η εμφάνιση του μοντέλου έχει μείνει ίδια και απαράλλαχτη.
 
Η ισχύς της SP38 πηγάζει από τον V8 twin-turbo κινητήρα των 3,9 λίτρων της 488 GTB με απόδοσης 670 ίππων και 760 Nm ροπής μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και σε συνεργασία με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Πληροφορίες γύρω από τις επιδόσεις δεν έχουν γίνει γνωστές, αναμένεται πάντως η SP38 να είναι τόσο γρήγορη όσο και η 488 GTB, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο 3,0 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση με μέγιστη τελική τα 330 χλμ./ώρα.

Θα δούμε άραγε την Ferrari SP38 cabrio να γίνεται πραγματικότητα; Ίσως, αν το ζητήσει κάποιος εκατομμυριούχος…

NEO PROACE
NISSAN