Ο Βriatore δήλωσε: «Θα υπέγραφα τον Verstappen με τα μάτια κλειστά».

«Έπρεπε να υπογράψει τον Verstappen»

4.367 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Τα βέλη του προς τον Raikkonen και την Ferrari έριξε ο Flavio Briatore. Δείτε τι είπε για τον Φιλανδό αλλά και για τον Lewis Hamilton.

Μπορεί ο Flavio Briatore να μην συσχετίζεται τόσο στενά πλέον με το πρωτάθλημα της F1 όσο παλιότερα όντας αφεντικό στην ομάδα της Renault αλλά δεν παύει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον χώρο και να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Το πρώτο θέμα που έπιασε ήταν η απόφαση της Ferrari να συνεχίσει με τον Raikkonen και το 2018 και να μην κυνηγήσει να υπογράψει τον Max Verstappen. « Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Sergio Marchionnne, είναι απρόβλεπτος αλλά με τον Raikkonen δεν θα πάρεις ποτέ το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών γιατί χρειάζεται δύο καλούς οδηγούς και η Ferrari δεν το έχει αυτό» δήλωσε ο Briatore. Ποιον όμως θα ήθελε στη θέση του; O ίδιος είπε: «Θα υπέγραφα τον Verstappen με τα μάτια κλειστά. Είναι ο μόνος πραγματικός οδηγός που το κοινό θέλει να δει, ένας μονομάχος που όλοι κάνουν τα πάντα για να του δίνουν ποινές».
Σχετικά με τον θρίαμβο του Hamilton φέτος ο ίδιος είπε: « Aυτή τη χρονιά είχε μεγαλύτερη θέληση μέσα στην πίστα παρά να βρίσκεται στις ντίσκο.»

Συμφωνείτε με τον Briatore ότι η Ferrari έπρεπε να πάρει τον Verstappen;
 

ELASTIKA 2024
moto