Η Hyundai έδειξε για πρώτη φορά το «καυτό» Ioniq 5 N

Η Hyundai έδειξε για πρώτη φορά το «καυτό» Ioniq 5 N

1.893 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2022)

Τo επερχόμενο Hyundai Ioniq 5 N παρουσιάζεται στο τελευταίο teaser βίντεο της κορεατικής μάρκας, το οποίο αφορά το μέλλον των μοντέλων επιδόσεων της μάρκας.

Πλησιάζει το Hyundai Ioniq 5 N

Δεν είναι μυστικό ότι το Hyundai Ioniq 5 N είναι στα σκαριά, αλλά τώρα έχουμε το πρώτο  επίσημο teaser βίντεο για αυτό, προερχόμενο από τη νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρώτο teaser βίντεο για το «καυτό» Ioniq 5

Το βίντεο οκτώ λεπτών το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου χωρίζεται σε διάφορα μέρη και επί της ουσίας αφορά τα πρόσφατα ηλεκτρικά πρωτότυπα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Hyundai, τα RN22e και N Vision 74. Ωστόσο η μάρκα αφήνει το καλύτερο για το τέλος, αφού αν ανατρέξετε στα τελευταία δευτερόλεπτα εκεί θα δείτε το καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό Ioniq 5 N.

Ακόμα και με 620 άλογα το Ioniq 5 N

Εκτός από το σύντομο πέρασμα που κάνει το μοντέλο δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με αυτό που να το αφορά. Ωστόσο το πρόσφατο παρελθόν ο πρώην επικεφαλής του τμήματος N και ο τωρινός τεχνικός διευθυντής, Albert Biermann αποκάλυψε κάποια από τα πράγματα που πρόκειται να δούμε στο αυτοκίνητο. «Θα είναι πολύ πιο γρήγορο (από το Hyundai i30 N). Πώς θα μπορούσε να είναι πιο αργό; Θα αποδίδει περίπου 600 άλογα, ίσως 580 ή 600 ή 620 άλογα», είχε αποκαλύψει μιλώντας σε μέσα του εξωτερικού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda