Η Playmobil αποφάσισε να προσφέρει την χαρά και τον ενθουσιασμό των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Porsche σε παιδιά ηλικίας έως και τεσσάρων ετών.

Σε ότι αφορά την πραγματική Porsche 911 GT3 Cup, να θυμίσουμε πως φέρει ένα κινητήρα 3.8 λίτρων.

Tο κόστος του να ανέρχεται στα 44,99 δολάρια (περίπου 42 ευρώ).

Η Porsche 911 GT3 Cup της Playmobil

2.025 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2018)

Για τους γονείς που μέχρι πρότινος ήθελαν αλλά δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν στο παιδί τους μια Porsche 911 GT3 Cup, τώρα μπορούν αρκεί το παιδί να είναι μέχρι τεσσάρων ετών.

Η Playmobil αποφάσισε να προσφέρει την χαρά και τον ενθουσιασμό των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Porsche σε παιδιά ηλικίας έως και τεσσάρων ετών, χάρη σε ένα νέο παιχνίδι της Porsche 911 GT3 Cup.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το παιχνίδι έχει τη δυνατότητα στην αφαίρεση της οροφής, ενώ προσφέρεται με δύο σετ ελαστικών, για την αλλαγή των οποίων διατίθενται και τα απαραίτητα εργαλεία, ενώ ένα από τα στοιχεία που είναι πολύ εντυπωσιακό είναι η λεπτομέρεια που έχει η κατασκευή του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα τα μπρος και πίσω φωτιστικά σώματα τα οποία ανάβουν.
Σε ότι αφορά την πραγματική Porsche 911 GT3 Cup, να θυμίσουμε πως φέρει ένα κινητήρα 3.8 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 460 ίππους και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενων σχέσεων.
 
Τέλος, να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα γκάμα άλλων αυτοκινήτων της Playmobil, με το κόστος του να ανέρχεται στα 44,99 δολάρια (περίπου 42 ευρώ).     

ELASTIKA 2024
Audi