Iδού η ψηφιακή φωτογραφία.

Η Supra Shooting Brake;

3.265 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2019)

Tι θα λέγετε για μια Shooting Brake έκδοση εμπνευσμένη από την BMW Z3 M Coupe;

Με την Toyota Supra να είναι πλέον γεγονός, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν αποκαλύψει τα ψηφιακά τους ριζοσπαστικά σχέδια για μια σειρά από… αλλόκοτες εκδόσεις που θα μπορούσε να έχει το ιαπωνικό σπορ μοντέλο.

Αυτή την φορά ο Rain Prisk παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Supra σε έκδοση Shooting Brake. Mε την Supra και την BMW Z4 να μοιράζονται πολλά παραπάνω από ένα μοτέρ, οι φανατικοί του κόσμου της αυτοκίνησης δεν γίνεται να μην θυμηθούν την Z3 M Coupe γενιάς Ε36/8 που κατασκευαζόταν από το 1998 μέχρι το 2002. Το μοντέλο βασιζόταν στο M Roadster αλλά, αν και δεν σημείωσε σημαντικές πωλήσεις, αυτή την στιγμή θεωρείται ένα από τα πιο σπάνια και μοναδικά μοντέλα BMW που έχει κατασκευάσει ποτέ η βαυαρική μάρκα.
 
Από την πλευρά του ο Rain Prisk στο ψηφιακό του σχέδιο, δίνει στη Supra Shooting Brake μικρότερη απόσταση από το έδαφος, μεγαλύτερους θόλους στους τροχούς και νέο σετ από aftermarket ζάντες ενώ το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην πολύ σπορ αεροτομή στο τέλος της οροφής και στον επιθετικής σχεδίασης.

Πώς σας φαίνεται;
 

ELASTIKA 2024
OPEL