Η Toyota ετοίμασε κόμικς με τη ζωή της Corolla
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota ετοίμασε κόμικς με τη ζωή της Corolla

2.259 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2022)

Η Toyota Corolla είναι το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο και η ιαπωνική μάρκα πήρε την απόφαση να γιορτάσει το γεγονός δημιουργώντας μία σειρά από manga κόμικς!

Με κόμικς γιορτάζει τις 50 εκατ. πωλήσεις της Corolla η Toyota

Τον περασμένο Αύγουστο η Toyota Corolla ξεπέρασε τις 50 εκατομμύρια μονάδες παραγωγής, μέσα σε πέντε δεκαετίες ζωής και δώδεκα γενιές που έχουν παρουσιαστεί. Ως εκ τούτου η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να γιορτάσει αυτό το επίτευγμα, κυκλοφορώντας μια σειρά πέντε manga κόμικς, όπου και απεικονίζονται τα κορυφαία μοντέλα Corolla κάθε δεκαετίας, από τη δεκαετία του 60 έως και σήμερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα κόμικς βασίζονται σε πραγματικές φωτογραφίες

Μάλιστα όπως φαίνεται, οι εικόνες στα κόμικς έχουν διαμορφωθεί με βάση τις πραγματικές φωτογραφίες των ιδιοκτητών της Corolla, που εμφανίζονται ακριβώς από κάτω. Μπορείτε να δείτε τα σκίτσα των εξωφύλλων στην γκαλερί των εικόνων παραπάνω, ενώ ολόκληρα τα κόμικς προβάλλονται στην επίσημη ιαπωνική ιστοσελίδα της Toyota.

Πωλείται σε πάνω από 150 χώρες

Αυτή τη στιγμή, με την 12η γενιά της Corolla να βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής, το ιαπωνικό μοντέλο που συστήθηκε στο κοινό το 2018, παράγεται σε 12 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Toyota, ένα αυτοκίνητο με το σήμα της Corolla πωλείται κάθε 28 δευτερόλεπτα σε πάνω από 150 χώρες. Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
OPEL