Η ανανεωμένη GLC;

4.760 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2018)

Τις πρώτες της δοκιμές σε δημόσιους δρόμους «πιάστηκε» να κάνει η ανανεωμένη GLC. Δείτε το video.

Εν ώρα δοκιμών πιάστηκε στον φακό των κατασκόπων ένα SUV της Μercedes που λέγεται πως πρόκειται για την GLC που φαίνεται πως σύντομα θα ανανεωθεί μετά και τις μικρές αλλαγές που έλαβε το μοντέλο πέρυσι στην έκδοση F-Cell.

Όπως θα περίμενε κανείς, η ανανεωμένη GLC φαίνεται πως θα λάβει ελαφρώς ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω σε συνδυασμό με νέους προφυλακτήρες ενώ αν και δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία από τον εσωτερικό διάκοσμο, θεωρείται σίγουρο πως η μάρκα θα προσφέρει στο μοντέλο νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγαλύτερη οθόνη infotainment κ.α
 
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η ανανεωμένη GLC θα πάρει δάνειο αρκετά μοτέρ από τη νέα C-Class ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και η GLC 43 με την AMG C 43 έκδοση του πολυτελούς σεντάν.

Η ελαφρώς ανανεωμένη GLC θα κάνει ντεμπούτο μπροστά στο κοινό τον Οκτώβριο κατά την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με την παρουσίαση του να γίνεται, όπως συνηθίζει η μάρκα, λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Δείτε την στο video.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Foto 24-11-22-308-peugeot-2008
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel