Η νέα McLaren GTS διαθέτει 635 ίππους και είναι ελαφρύτερη από την GT
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα McLaren GTS διαθέτει 635 ίππους και είναι ελαφρύτερη από την GT

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2023)

- Η αντικαταστάτρια της McLaren GT έφτασε.
- Με 635 ίππους από 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα.
- «Πιάνει» από στάση τα 200 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 9 δευτερόλεπτα!
- Με προσαρμοζόμενη ανάρτηση, νέο χρώμα και ζάντες.

Η αντικαταστάτρια της McLaren GT έφτασε

Πρεμιέρα έκανε η νέα McLaren GTS, η οποία διαθέτει περισσότερη ισχύ, λιγότερο βάρος και επιπλέον πρακτικότητα. Το νέο μοντέλο έρχεται ως η αντικαταστάτρια της McLaren GT με τελική ταχύτητα που φτάνει τα 327 χλμ./ώρα και κάνει το σπριντ 0-200 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα!

Με 635 ίππους από 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα

Η νεότερη McLaren GTS εξοπλίζεται από ένα twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 635 ίππους. Η ισχύς αυτή είναι κατά 14 ίππους υψηλότερη από αυτή του απερχόμενου αυτοκινήτου. Η GTS ζυγίζει επίσης 1.519 κιλά, δηλαδή περίπου 9,97 κιλά λιγότερο από την GT.

«Πιάνει» από στάση τα 200 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 9 δευτερόλεπτα!

Ο συνδυασμός μεγαλύτερης ισχύος και μικρότερου βάρους συνηγορεί στην αύξηση των επιδόσεων, αλλά και στη δημιουργία μιας ακόμη συναρπαστικότερης οδηγικής εμπειρίας. Η νέα McLaren GTS επιταχύνει από στάση στα 200 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε  3,2 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 327 χλμ./ώρα.

Με προσαρμοζόμενη ανάρτηση, νέο χρώμα και ζάντες

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως το μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα αξιοποιεί αυτό που η McLaren ονομάζει Έξυπνη προσαρμοζόμενη ανάρτηση για να παρέχει βέλτιστη οδήγηση. Διαθέτει επίσης ένα προαιρετικό σύστημα ανύψωσης μπροστινού άξονα που είναι περισσότερο από δύο φορές πιο γρήγορο από το απερχόμενο GT, και χρειάζεται μόλις 4,0 δευτερόλεπτα για να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει πλήρως το η «μύτη» του αυτοκινήτου. Οι αγοραστές έχουν επίσης την ευκαιρία να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητο με περισσότερες επιλογές από πριν, συμπεριλαμβανομένης της βαφής Lava Grey και των μοναδικών ζαντών αλουμινίου GTS Turbine.         

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
test center