Η Porsche κατασκεύασε για το USCR των Η.Π.Α. και θα λανσάρει μια ειδική έκδοση της 911, την GT America, η οποία είναι βασισμένη στην GT3 Cup, με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Porsche κατασκεύασε για το USCR των Η.Π.Α. και θα λανσάρει μια ειδική έκδοση της 911, την GT America, η οποία είναι βασισμένη στην GT3 Cup, με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας.

H νέα Porsche 911 GT America

3.096 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2013)

H Porsche ανακοίνωσε το λανσάρισμα, από φθινόπωρο, μιας νέας έκδοσης της 911, της GT America, με τα χρώματα των Η.Π.Α., που θα αποδίδει 470 ίππους και θα κοστίζει 203.000 ευρώ περίπου.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκεύασε και θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση της 911, την GT America, η οποία είναι βασισμένη στην GT3 Cup, προκειμένου να συμμετάσχει στον «αγώνα» United Sports Car Racing (USCR) GT Daytona class των Η.Π.Α. Αλλωστε γι αυτό το λόγο και τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, που… κοσμούν το εξωτερικό της εν λόγω Porsche.Η 911 GT America επίσης διαθέτει και μια ευμεγέθη πτέρυγα στο πίσω μέρος για να επιτυγχάνεται η «τέλεια» αεροδυναμική ισορροπία στις υψηλές ταχύτητες, όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. Ταυτόχρονα, έχει τοποθετηθεί και μια καταπακτή διάσωσης στην οροφή του οχήματος, ενώ για λόγους ελάττωσης βάρους, έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος σε όλο το αμάξωμα. Παράλληλα, υπάρχουν ειδικές «σχισμές» 380 χλστ. στο αμάξωμα, για εξαερισμό.Στο εσωτερικό πάλι μια ψηφιακή οθόνη θα είναι υπεύθυνη για όλες τις λειτουργίες-πληροφορίες κατά την κίνηση του supercar.Τώρα, κάτω από το καπό υπάρχει ένα 4λιτρο 6κύλινδρο μοτέρ που θα παράγει 470 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, που θα «ελέγχεται» από ένα «special button».Τέλος, η 911 GT America θα τιμάται στα 203.000 ευρώ περίπου, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center