Η DBX σε περίοδο δοκιμών.

Η νεωτερική χρήση του καμουφλάζ στην DBX

1.473 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2019)

Ο άνθρωπος που έδωσε στην πρωτότυπη DBX μια σειρά από μοντέρνα καμουφλάζ κατά την περίοδο των δοκιμών της αποκάλυψε το σκεπτικό του.

Σε αντίθεση με τις πρακτικές άλλων εταιριών, η Aston Martin δεν προσπάθησε να κρύψει πως αναπτύσσει το πρώτο της SUV κάτω από την ονομασία DBX και μάλιστα έδινε συχνά στην δημοσιότητα teaser φωτογραφίες του μοντέλου ενώ βρισκόταν σε περίοδο δοκιμών.

Ο σχεδιαστής της Aston Martin, κ.Sam Holgate, ο άνθρωπος πίσω από την σχεδίαση της Vantage, ήταν υπεύθυνος για το καμουφλάζ με το οποίο εφοδιαζόταν το DBX κατά τις εμφανίσεις του πριν την επίσημη παρουσίασή του με τον ίδιο να δηλώνει σχετικά: «Ήταν φανερό ότι ήταν το πρώτο SUV που βγάζαμε στους δρόμους. Το πρωτότυπο DBX ήταν μια κινητή διαφήμιση για εμάς, το έμβλημα της εταιρείας και τους συνεργάτες μας. Όλα έχουν να κάνουν με το χτίζεις την αναμονή του κοινού.»

Γνωρίζοντας πως δεν γίνεται το πρώτο Aston Martin SUV να κρυφτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Holgate χρησιμοποίησε την τέχνη του καμουφλάζ, όχι μόνο για να κρύψει τα καινοτόμα στοιχεία του αυτοκινήτου αλλά και να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Ο ίδιος είπε: «Ήταν δύσκολο να κρύψουμε την γρίλια και έτσι αρχίσαμε να της δίνουμε με το καμουφλάζ μας ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να αποφασίσεις ποια στοιχεία θα αποδεχτείς πως θα έρθουν στο φως και ποια θα προσπαθήσεις να κρύψεις».
 

SPRING CHECK MERCEDES
peugeot