Xωρίς αμφιβολία ένα από τα μικρομεσαία μοντέλα που ακόμα και στην ανανεωμένη του έκδοση έχει διχάσει το κοινό με την εμφάνισή του, την οποία είτε λατρεύεις, είτε μισείς.  Με έντονα σπορτίφ χαρακτηριστ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Xωρίς αμφιβολία ένα από τα μικρομεσαία μοντέλα που ακόμα και στην ανανεωμένη του έκδοση έχει διχάσει το κοινό με την εμφάνισή του, την οποία είτε λατρεύεις, είτε μισείς. Με έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά και κορυφαία έκδοση Type-R, που «ζεματάει»!

Ηοnda Civic

2.664.906 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Honda προχώρησε στην ανανέωση του Civic αλλάζοντας αμυδρά την εμφάνιση ενώ πρόσθεσε και μερικά νέα στοιχεία στην καμπίνα και τις τεχνολογίες με τις οποίες προσφέρεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλώντας για τα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο Civic συνεχίζει την καριέρα του με τον 1.000άρη turbo VTEC των 124 ίππων και τον 1,5 λτ. turbo VTEC των 182 ίππων, χωρίς ωστόσο πλέον να γίνεται διαθέσιμη κάποια diesel επιλογή. Για τη μετάδοση στον εμπρός άξονα συναντούμε το 6άρι μηχανικό κιβώτιο και το 9άρι αυτόματο.



Στο αισθητικό κομμάτι, υπάρχουν πολύ μικρές αλλαγές στον εμπρός προφυλακτήρα καθώς έχει διαφοροποιημένη γρίλια χαμηλά. Επιπλέον, νέος είναι και ο σχεδιασμός στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, όπως επίσης και των στοιχείων στα φώτα ημέρας. Στάνταρ είναι οι ζάντες 16 ιντσών στη βασική έκδοση, ενώ οι πιο πλούσιες εφοδιάζονται με 17άρες.



Κλείνουμε με το εσωτερικό εκεί όπου σύμφωνα με το ιαπωνικό στρατόπεδο έχουν βελτιωθεί τα επίπεδα της απτής ποιότητας. Νέες υφασμάτινες ενθέσεις στα πάνελ και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις δίνουν το «παρών». Σε κάθε περίπτωση το Civic προσφέρεται στάνταρ με τη σουίτα Honda Sensing που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων cruise control, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας κ.ά.

Η γκάμα του Ηοnda Civic περιλαμβάνει και την Type R έκδοση με τον 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 320 ίππων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

AUTOFIT PASXA
4green