Mια ακόμη νίκη πανηγύρισε στη Σιγκαπούρη ο Βρετανός.

Hamilton: «Δεν κάνω λάθη σαν τον Vettel»

5.368 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2018)

Περήφανος που παρά την πίεση δεν έχει κάνει λάθη σε αντίθεση με τον μεγάλο του αντίπαλο Sebastian Vettel εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Hamilton.

Σίγουρος πως η επιτυχία της Mercedes δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τις ατυχίες και την κακή στρατηγική της του Vettel και της Ferrari φάνηκε σε δηλώσεις του ο Lewis Hamilton. Θυμίζουμε ότι χθες, ο Βρετανός πήρε χθες μια σπουδαία νίκη στην Σιγκαπούρη και αύξησε το προβάδισμα του στο πρωτάθλημα των οδηγών από τους 30 στους 40 βαθμούς.

Ο Hamilton είπε μετά τον αγώνα: «Δεν βλέπω πως επωφεληθήκαμε από την τύχη. Όταν ο Vettel βρήκε τον τοίχο την Παρασκευή και τραυμάτισε το μονοθέσιο του δεν ήταν η δική μας καλή τύχη. Είμαι περήφανος που κάνω τα πάντα για να μην βρεθώ σε τέτοια θέση και ξέρω πως έχω μια ομάδα που βασίζεται σε μένα, όπως και η ομάδα του βασίζεται σε αυτόν και τον Κimi. Yπάρχει μεγάλη πίεση σε μας σαν οδηγούς και αθλητές. Υπάρχει κάτι μικρό που πηγαίνει στραβά αλλά έχει μεγάλες επιπτώσεις.»
 
Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία και μεγάλο φαβορί πλέον για τον τίτλο συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα της Mercedes έχει κάνει τα πάντα για να «καταλάβει» τα πλεονεκτήματα του μονοθεσίου. Ο Hamilton δήλωσε: «Δεν έχουμε φέρει αναβαθμίσεις. Είχαμε ένα πακέτο στη Monza αλλά όχι εδώ. Όπως πάντα, προσπαθούμε να καταλάβουμε το μονοθέσιο από την τεχνική του πλευρά, όπως για παράδειγμα την κατάλληλη απόσταση από το έδαφος και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες. Αν η κανονική απόδοση του μονοθεσίου είναι 100, εμείς παίρνουμε από αυτό 102. Είναι φανταστικό συναίσθημα. Υπάρχει περίσσια ενέργεια από όλους και αυτό με εμπνέει».

Εσείς τι λέτε; Ποια είναι η αιτία που ο Vettel έχει μείνει τόσο πίσω στην βαθμολογία;
 

FORD E-TRANSIT
OPEL