Οι όποιες αλλαγές θα έχουν λάβουν χώρα στην γρίλια, στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει.

Hi-tech το νέο Hyundai i10

12.768 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2019)

Xωρίς μεγάλες αλλαγές αισθητικά αναμένεται το επόμενο i10, ωστόσο πολύ πλούσιος θα είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός.

Mπορεί η κατηγορία των mini αυτοκινήτων να αναμένεται να αλλάξει ριζικά μέσα στα επόμενα χρόνια, επειδή πολλές εταιρείες θέλουν να στρέψουν την προσοχή τους στα ηλεκτρικά μοντέλα και σε άλλες πιο κερδοφόρες κατηγορίες, ωστόσο η Hyundai έχει αποφασίσει να παγιώσει την θέση της στην συγκεκριμένη αγορά μέσω του ολοκαίνουριου i10 που αναμένεται μέσα στο 2020.

Τα πρωτόπυπα αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί να δοκιμάζονται στους δρόμους, αν και υπο βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται πως δεν είναι σημαντικά πολύ διαφορετικά σε εμφάνιση σε σχέση με την τωρινή γενιά. Οι όποιες αλλαγές θα έχουν λάβουν χώρα στην γρίλια, στα φωτιστικά σώματα και στους προφυλακτήρες, με το γενικό σχεδιαστικό στυλ να παραμένει, όπως είπαμε, σχεδόν ολόιδιο.
 
Περισσότερες διαφοροποιήσεις αναμένονται στον εσωτερικό διάκοσμο και τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Η καμπίνα αναμένεται να ανανεωθεί σχεδιαστικά με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα σταματήσει να προσφέρεται ο δίτονος χρωματισμός λόγω χαμηλών πωλήσεων. Αναβαθμισμένο θα είναι το σύστημα infotainment και πολύ πιθανό είναι να προσφέρεται στις πιο πλούσιες εκδόσεις η μεγάλη 8 ιντσών οθόνη του i30.

Πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο η γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα διατεθεί δεν αναμένεται να διαφοροποιείται αρκετά σε σχέση με αυτούς του τρέχοντος μοντέλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον 1.000άρη τούρμπο που έχει λάβει το Kia Picanto.
 

Toyota
test center