4 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του νέου Honda Civic ξεχωρίζει για την σύγχρονη και όμορφη εικόνα του, καθώς και την ποιότητα κατασκευής.

Εσωτερικό: Ανέβασε τον πήχη το Golf, κερδίζει σε χώρους το Civic

141.906 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2020)

Το VW Golf ανέβασε αρκετά τον πήχη σε θέμα ποιότητας, κοιτώντας προς τις premium κατασκευές της κατηγορίας. Το ταμπλό καλύπτεται από πλούσιο και μαλακό υλικό, η συναρμογή είναι άριστη, ενώ και τεχνολογικά η VW το πήγε σε άλλο επίπεδο. Δύο οθόνες, μία αντί πίνακα οργάνων και μία 8,25 ιντσών για τα πολυμέσα, φωνητικές εντολές και το κυριότερο κανένα μπουτόν. Τα πάντα ελέγχονται με πλήκτρα αφής ή μέσω της οθόνης. Αν θέλαμε πάντως να του προσάψουμε κάτι αυτό θα ήταν ο σχετικά σκοτεινός και μουντός διάκοσμος, ενώ χρόνος εξοικείωσης με το infotainment θα χρειαστεί.

Αδικείται θα λέγαμε με τη σύγκριση η καμπίνα του Honda Civic, που είναι επίσης από αυτές που ξεχωρίζουν στην κατηγορία. Ξεκινώντας από τον διάκοσμο, το Civic ξεχωρίζει μέσω της εμπνευσμένης του εικόνας και τον high-tech χαρακτήρα που προβάλλει. Όλα τα στοιχεία ενοποιούνται με το ταμπλό και δεν διαχωρίζονται τμηματικά, ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζει ο πίνακας οργάνων και η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων. Από κάτω η «αιωρούμενη» βάση της κονσόλας, εκτός από πρακτικότητα, προσθέτει πόντους στην ιδιαίτερη αισθητική του. Σε υψηλό επίπεδο και η ποιότητα κατασκευής, με χρήση μαλακών καλής ποιότητας υλικών και εξαιρετικό επίπεδο συναρμογής και φινιρίσματος. Και εδώ το infotainment θέλει χρόνο.

Το Civic θα πάρει την «εκδίκησή» του στους χώρους, καθώς αν και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ίδιο αέρα για τα γόνατα των πίσω επιβατών (155 χλστ.), το Civic διαθέτει 5 εκ. φαρδύτερο κάθισμα, άρα χωράει πολύ πιο άνετα τρεις ενήλικες πίσω, ενώ διαθέτει και πορτ-μπαγκάζ μεγαλύτερο κατά σχεδόν 100λτ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
home pro
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel