Σακατεμένη αποχώρησε από την πίστα της Laguna Seca μία Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo.

Huracan «καρφώθηκε» στη Laguna Seca (+vid)

2.721 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2018)

Σακατεμένη αποχώρησε από την πίστα της Laguna Seca μία Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo.

Πολύ γρήγορα θα θέλει να ξεχάσει το ντεμπούτο της η οδηγός αγώνων Sheena Monk, η οποία μέσω μίας Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στη πίστα της Laguna Seca στην Ισπανία, αντιπροσωπεύοντας την ομάδα Wayne Taylor Racing.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου, η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο πριν από μία αριστερή στροφή με αποτέλεσμα η Huracan να συνεχίσει ευθεία και να καρφωθεί πάνω στα προστατευτικά λάστιχα. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έκανε μία περιστροφή στον αέρα περίπου δύο μέτρα πάνω από το έδαφος και στη συνέχεια κατέληξε σακατεμένο εκτός συνέχειας του αγώνα.
 
Ως αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να τραυματιστεί η οδηγός και να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείου όπου και παρέμεινε προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά από τους γιατρούς. Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε πως η κατάστασή της είναι σταθερή και η ζωής της βρίσκεται εκτός κινδύνου και λίγη ώρα αργότερα η ίδια έκανε δήλωση με την οποία ανέφερε πως: «Δεν έχω ακόμη εξετάσει τι συνέβη με το ατύχημα μου χθες στο WeatherTech Raceway Laguna Seca, αλλά είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την ασφάλεια και τη δύναμη της Lamborghini Super Trofeo».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με έρευνα και ανακοίνωση που εξέδωσε η ιταλική μάρκα το μοντέλο δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα με τα φρένα του απαντώντας έτσι στις φήμες που είχαν αναπτυχθεί. Συγκεκριμένα από τη Lamborghini αναφέρθηκε: «Μετά την αρχική ανάλυση των δεδομένων του αυτοκινήτου μετά το ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι όλα τα λειτουργικά συστήματα δούλευαν κατάλληλα, όπως και τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου πριν αλλά και μετά από τη σύγκρουση. Όλοι μας στη Lamborghini είμαστε ευγνώμονες για την ασφάλεια των Lamborghini Super Trofeo».
 
Δείτε το βίντεο

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda