Η Hyundai Motor UK αποκάλυψε το i20 Turbo Edition, μία νέα έκδοση που εξοπλίζεται με το 3κύλινδρο 1.000άρι σύνολο των 100 ίππων.

Στάνταρ είναι η κάμερα οπισθοπορείας, τα αυτόματα φώτα και το 7ίντσο multimedia σύστημα με GPS, ενώ δίνεται δωρεάν επταετής συνδρομή στο TomTom Live Services.

Hyundai i20 Turbo Edition

7.570 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/8/2016

Μία νέα έκδοση εμπλουτίζει τη γκάμα του Hyundai i20 από αυτόν το μήνα. Λόγος γίνεται για την Turbo Edition, με τους 100 ίππους και τον πλούσιο εξοπλισμό. Ας τη γνωρίσουμε…

 
Η Hyundai Motor UK αποκάλυψε τις λεπτομέρειες και τις τιμές (από 12.975 λίρες) για το νέο i20 Turbo Edition, μία νέα έκδοση που θα ξεκινήσει αυτό το μήνα την εμπορική της «καριέρα» στο Ην. Βασίλειο.

Το νέο Hyundai i20 Turbo εξοπλίζεται με το 3κύλινδρο 1.000άρι σύνολο των 100 ίππων, με τις εκπομπές CO2 να ορίζονται στα 104 γρ./χλμ. Η σπέσιαλ έκδοση φέρει αποκλειστικούς τροχούς 16 ιντσών, ενώ μπορεί να αποκτηθεί σε έξι αποχρώσεις (Polar White, Aqua Sparkling, Sleek Silver, Stardust Grey, Phantom Black και Red Passion), με Black/Grey εσωτερικό.

Στηρίζεται στην εξοπλιστική έκδοση i20 SE και το νέο i20 Turbo Edition προσφέρει Bluetooth, DAB digital radio, cruise control με speed limiter και δερμάτινο πολυχρηστικό τιμόνι. Επιπλέον, δίχως χρέωση θα βρείτε κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα και 7ίντσο multimedia σύστημα με GPS. Το τελευταίο, προσφέρει στους κατόχους της Turbo Edition έκδοσης, δωρεάν επταετή συνδρομή στο TomTom Live Services, για προηγμένες υπηρεσίες πλοήγησης.

 
  • Sotos119

    Υπάρχει νοημα να κάνετε copy/paste άρθρα? Αυτό που ενδιαφέρει τον έλληνα αναγνώστη είναι πότε θα έρθει επιτέλους στην ελληνική αγορά ο κινητήρας αυτός. Ή υπόλοιπη ευρωπη τον εχει μήνες τωρα, για εδώ υπάρχει καμμία ενημέρωση;

      8