• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Στο μηχανοστάσιο βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων.

Ιδού η «ευρωπαϊκή» Ford Mustang Mach 1

2.015 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2020

Mε 20 άλογα λιγότερα θα προσφέρεται στην Ευρώπη η περιορισμένης έκδοσης Ford Mustang Mach 1. Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι τιμές της.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.


Η περιορισμένης παραγωγής Ford Mustang Mach 1 κάνει το ντεμπούτο της επί ευρωπαϊκού εδάφους στο Goodwood και γίνεται η πρώτη έκδοση του μοντέλου που προσφέρεται με Tremec 6άρι μηχανικό κιβώτιο, αν και υπάρχει ακόμα η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου των 10 σχέσεων που έχει αναβαθμιστεί.

Στο μηχανοστάσιο βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων που όμως τώρα αποδίδει 460 άλογα, 20 άλογα λιγότερα δηλαδή σε σχέση με το μοντέλο που διατίθεται στις ΗΠΑ. Από τις GT350 και GT500, η Mach 1 παίρνει επίσης με το σύστημα ψύξης αλλά και άλλα καλούδια ενώ το νέο της πιο επιθετικό στήσιμο και τα δυνατότερα φρένα Brembo βοηθούν στο να γίνει η Mach 1 «η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα».

Στο κομμάτι της εμφάνισης, η νέα έκδοση ξεχωρίζει χάρη στους μεγαλύτερους αεραγωγούς, την διαφορετική γρίλια και το νέο μεγαλύτερο διαχύτη στον πρόβολο, τις 19άρες ζάντες και τα γράμματα «MACH 1» στο αμάξωμά της ενώ στο πίσω μέρος, οι τέσσερις απολήξεις προειδοποιούν αυτόν που ακολουθεί πως δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε Mustang.

Το εσωτερικό εξοπλίζεται με δερμάτινα σπορ καθίσματα, B&O premium σύστημα ήχου με 12 ηχεία, νέο επιλογέα ταχυτήτων, μεταλλικά μαρσπιέ και πολλές ακόμη μικρές λεπτομέρειες που σκοπό έχουν να διαφοροποιήσουν την Mach 1 από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Οι τιμές της θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
 

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG