Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Aπό την Honda εξετάζουν την περίπτωση να παρουσιάσουν περισσότερες εκδόσεις.

Ισχυρότερο & 4x4 το νέο Civic Type R;

3.993 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Μπορεί το νέο Civic Type R να έχει λίγο καιρό που κυκλοφόρησε, ωστόσο από την Honda εξετάζουν την περίπτωση να παρουσιάσουν περισσότερες εκδόσεις.

 
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο πρώτος μηχανικός της σειράς Civic, Hideki Matsumoto, δήλωσε πως η εταιρεία θέλει να διατηρήσει ένα πιο σταθερό όγκο πωλήσεων και να κάνει περισσότερες από μια εκδόσεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πολύ πιθανό οι Ιάπωνες να παρουσιαζόσουν μια πιο ισχυρή εκδοχή από αυτή των 320 ίππων, ενώ δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, όντας ανταγωνιστική απέναντι στα Ford Focus RS και VW Golf R.
Επιπλέον μια άλλη σκέψη που υπάρχει, είναι να δημιουργηθεί ένα Civic, το οποίο θα έχει πιο μαλακή ρύθμιση ανάρτησης, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη άνεση σε μακρινά ταξίδια.

Τέλος λέγεται πως η Honda θα μπορούσε να προσθέσει τη γκάμα της και ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα καλύψει το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο Si και το Type R, το οποίο θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 1.5 λίτρων.

Tags: HONDA CIVIC
 
  • France

    Καλά κάνετε και το παρομοιάζεται ότι θα φτάσει στο επίπεδο focus rs kai golf r, γιατί στην πραγματική τετρακίνηση αρχηγοί είναι​ τα scooby sti kai evo, κι αν. πάει να παίξει μπάλα εκεί Ά Εθνική το Χόντα θα γίνει ...χοντάκι(γατάκι),βλέπεις δεν είναι όλα Εγνατία και ισιάδα

      1