Πληροφορίες για το όνομα του μοντέλου δεν έχουν διαρρεύσει.

Η τιμή του αναμένεται να είναι πιο προσιτή σε σχέση με το Hyundai ix35.

Η ισχύς του αναμένεται στα 163 άλογα.

Πληροφορίες για το όνομα του μοντέλου δεν έχουν διαρρεύσει.

Και άλλο Hyundai SUV;

3.547 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Κατάσκοποι «έπιασαν» το νέο SUV της Hyundai χωρίς καμουφλάζ λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Το νέο SUV της Hyundai με τεχνολογία κυψελών υδρογόνου «έπιασαν» στον φακό τους κατάσκοποι, δύο μήνες περίπου την επίσημη παρουσίαση του τον Ιανουάριο στην Έκθεση CES.

Πληροφορίες για το όνομα του μοντέλου δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο φαίνεται πως αποτελεί το μοντέλο παραγωγής του concept που είχε παρουσιάσει στο κοινό η μάρκα τον Αύγουστο. Η σχεδιαστική του γλώσσα κινείται στα ίδια πρότυπα τόσο στον πρόβολο όσο και στο υπόλοιπο αμάξωμα ενώ πολλά είναι τα στοιχεία που λαμβάνει δάνειο από την εμφάνιση του Hyundai Kona.
 
Σε σχέση με το ix35 που εξοπλίζεται και αυτό με κυψέλες υδρογόνου, η τεχνολογία του αναμένεται να είναι νέας γενιάς με το σύστημα να είναι 20% πιο ελαφρύ σε βάρος, και 9% πιο αποδοτικό. Η ισχύς του αναμένεται και αυτή ενισχυμένη κατά 20% φτάνοντας τα 163 άλογα ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει έως και τα 800 χλμ. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η τιμή του θα είναι πιθανότατα πιο προσιτή σε σχέση με το Hyundai ix35 που ξεπερνούσε τις 50.000 ευρώ στις επιλεγμένες αγορές που λανσαρίστηκε.

Αλλες προσπάθειες της νοτιοκορεάτικης μάρκας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης περιλαμβάνουν μια ηλεκτρική έκδοση του νέου Kona που αναμένεται μέσα στο 2018 με αυτονομία 389 χλμ. αλλά και μια σειρά από ηλεκτροκίνητων μοντέλων κάτω από το όνομα της ομόσταυλης Genesis.
 

Toyota
test center