• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τη μορφή του Kia Sportage επιμελήθηκε το ευρωπαϊκό κέντρο σχεδίασης της φίρμας στη Φρανκφούρτη. Η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει συνολικά 15 Red Dot Awards. Σήμερα, όλα τα μοντέλα της έχουν το δικό τους Red Dot.

Η κριτική επιτροπή βράβευσε το Kia Optima με την υψηλότερη διάκριση «Best of the Best». Έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα ανθρώπων από την Κορέα, τις Η.Π.Α. και τη Γερμανία, υπό την καθοδήγηση του Peter Schreyer.

Kia & Red Dot Awards

4.064 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/3/2016

Με τη βράβευση των νέων Sportage και Optima στα φετινά Red Dot Awards, η Kia κατάφερε όλα της τα σημερινά μοντέλα να έχουν διακριθεί για τη σχεδίασή τους, έχοντας κερδίσει τον τίτλο συνολικά 15 φορές.

 
Η Kia Motors δικαίωσε για μία ακόμα φορά τη φήμη της στη σχεδίαση όμορφων μοντέλων, κερδίζοντας δύο βραβεία στην κατηγορία Προϊοντικού Σχεδιασμού (Product Design) του φετινού διαγωνισμού «Red Dot Awards».

Διακρίθηκαν τα νέα Kia Sportage και Optima, λαμβάνοντας τα αξιοζήλευτα «Red Dots». Η κριτική επιτροπή, μάλιστα, βράβευσε το Kia Optima με την υψηλότερη διάκριση «Best of the Best».

Από το 2009, όταν και το πρώτο Kia Soul είχε κερδίσει στο διαγωνισμό, η κορεάτικη εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει συνολικά 15 Red Dot Awards. Σήμερα, όλα τα μοντέλα της Kia έχουν το δικό τους βραβείο Red Dot.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το νέο Kia Optima έχει σχεδιαστεί από μια διεθνή ομάδα ανθρώπων από την Κορέα, τις Η.Π.Α. και τη Γερμανία, υπό την καθοδήγηση του Peter Schreyer. Τη μορφή του Kia Sportage επιμελήθηκε το ευρωπαϊκό κέντρο σχεδίασης της φίρμας στη Φρανκφούρτη, με την αρωγή των Αμερικάνων και των Κορεατών.

Ο διαγωνισμός «Red Dot Design Award» ξεκίνησε το 1955 και έχει τρεις κατηγορίες: Product Design, Communication Design και Design Concept. Φέτος, συμμετείχαν σε αυτόν εταιρείες από 57 χώρες και 5.214 προϊόντα. Η επιτροπή αποτελείται από 41 ειδικούς από όλο τον κόσμο.