2 φωτογραφίες »

Το πλάνο για το μέλλον της εταιρείας ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Kia, κ. Ho Sung Song.

Κia: 7 νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2027

2.079 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

Η Kia έδωσε στο φως μια teaser εικόνα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων που θέλει να λανσάρει μέχρι το 2027.


To στρατηγικό της σχέδιο για το λανσάρισμα αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο προλόγισε η Kia.

Οι Κορεάτες θέλουν να γίνουν μία από τους πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα αυτό και με το «Plan S» που έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του 2020, βρίσκεται ήδη στα σκαριά το λανσάρισμα 11 ηλεκτροκίνητων μοντέλων μέχρι το 2025. Το νέο teaser της Kia δείχνει επίσης ότι 7 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα λανσαριστούν μέχρι το 2027.

Η Kia δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τα 7 αυτά οχήματα, αλλά επιβεβαίωσε ότι το πρώτο από αυτά έχει την κωδική ονομασία CV και θα κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος ως το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Η teaser εικόνα δείχνει ότι τέσσερα από τα νέα EV που αναπτύσσονται από την Kia είναι SUV / crossover. Τουλάχιστον ένα φαίνεται να είναι σπορ μοντέλο, ενώ δύο άλλα φαίνεται πως είναι fastback ή hatchback. Η Kia επιβεβαίωσε ότι το CV που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος θα φέρει μαζί του μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα που θα υιοθετηθεί σταδιακά σε όλη την υπόλοιπη γκάμα EV της εταιρείας.

Το πλάνο για το μέλλον της εταιρείας ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Kia, κ. Ho Sung Song κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης στο εργοστάσιό της Hwasung στην Κορέα.

«Επικεντρώνοντας εκ νέου την εταιρεία μας στην ηλεκτροδότηση, στοχεύουμε τα ηλεκτρικά μας οχήματα να αντιπροσωπεύουν το 25% των συνολικών παγκόσμιων πωλήσεών μας έως το 2029» δήλωσε ο κ. Ho Sung Song.
 

peugeot
NISSAN