Στα χνάρια του μπαμπά του Michael Schumacher, είναι έτοιμος να βαδίσει ο γιός του γερμανού πρώην οδηγού της Ferrari, Mick Schumacher.

Κοντά στη Ferrari ο Schumacher

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2019)

Στα χνάρια του μπαμπά του Michael Schumacher, είναι έτοιμος να βαδίσει ο γιός του γερμανού πρώην οδηγού της Ferrari, Mick Schumacher.

Μπορεί ακόμα να μην είναι επίσημο, όμως ο Mick Schumacher είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα οδηγών της Ferrari, το οποίο θα του δώσει την ευκαιρία να γίνει δοκιμαστής της ιταλικής ομάδας, κάνοντας τα πρώτα του χιλιόμετρα με μονοθέσιο της Formula 1.
 
Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο διήμερες δοκιμασίες που έχουν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια του 2019 και οι δύο από τις τέσσερις συνολικά αυτές ημέρες πρέπει να ολοκληρωθούν από έναν οδηγό ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από δύο αγώνες F1 στην καριέρα του.
 
Έτσι το γεγονός πως ο Antonio Giovinazzi έχει αποχωρήσει από τη Ferrari για λογαριασμό της Sauber, δίνει την ευκαιρία στον γιο του «θρυλικού» Michael να βρεθεί σε αυτή τη θέση και να τρέξει με το μονοθέσιο της ομάδας, με την οποία ο «Schumi» κατέκτησε τα πέντε από τα επτά πρωταθλήματα της καριέρας τους στη F1.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως ο 19χρονος Mick Schumacher κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 για το 2018 και εφέτος θα αποτελέσει μέρος της ομάδας της Prema στο πρωτάθλημα της Formula 2.
 
Πλέον αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις που θα σηματοδοτήσουν την επανασύνδεση του ονόματος Schumacher με τη Ferrari.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto