Lexus και Adidas δημιούργησαν το RX του Black Panther
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus και Adidas δημιούργησαν το RX του Black Panther

2.631 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2022)

Συνεργασία κορυφής ανάμεσα σε Lexus και Adidas, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού RX 500h F Sport, εμπνευσμένο από τον υπερήρωα της Marvel, Black Panther!

Με έμπνευση από τον Black Panther

Εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στη Σχολή Βιωματικής Εκπαίδευσης σχεδιασμού της Adidas και το ερευνητικό κέντρο σχεδιασμού της Lexus, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό RX 500h. Το έργο είναι ένα παρακλάδι από τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων Adidas Wakanda Forever, όλα εμπνευσμένα από τον υπερήρωα της Marvel, Black Panther.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εξωτερικό με μωβ ρίγες σε μαύρο φόντο

Το χρωματικό μοτίβο στο RX αποτελείται από μωβ ρίγες σε μαύρο φόντο. Στο πίσω μέρος του καπό υπάρχουν χρυσά διαμάντια που παραπέμπουν στο κολιέ με τα νύχια του Black Panther. Χρυσές πινελιές εμφανίζονται χαμηλά στον προφυλακτήρα, στις χειρολαβές των θυρών και στην επένδυση γύρω από τα παράθυρα.

Προσκέφαλα από σόλα παπουτσιών Adidas

Το εσωτερικό είναι και αυτό πλήρως αλλαγμένο με το σήμα της Lexus να φιγουράρει στα προσκέφαλα όντας 3D εκτυπωμένο, ενώ το υλικό που τα καλύπτει είναι σαν αυτό που βρίσκουμε στις σόλες των παπουτσιών 4DFWD της Adidas. Η κεντρική κονσόλα αποτελείται από ξύλο κομμένο με λέιζερ και χρυσή επένδυση. Στην οθόνη του infotainment, το «Lexus» εμφανίζεται στο αλφάβητο Wakandan. Μαζί με το αυτοκίνητο διατίθεται και ένα ειδικό μπλουζάκι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
citroen