Λύσεις αυτοκίνησης 360˚ από το Karellis Group

Λύσεις αυτοκίνησης 360˚ από το Karellis Group

1.347 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

«360˚ Mobility Solutions» ή απλά, λύσεις αυτοκίνησης με σφαιρική κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Karellis Group, ενός από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας επιβατικών, επαγγελματικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Κεντρική Ελλάδα.

Νέα υπηρεσία ενοικίασης & leasing

Με έδρα την Λαμία το Karellis Group προσφέρει εδώ και 40 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης, after sales και ασφάλισης οχημάτων. Ο όμιλος είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής των μαρκών Citroen, DS Automobiles, Peugeot, Mazda, Skoda, Jeep, Isuzu, καθώς επίσης και των δίτροχων Kymco.
 
Διαθέτοντας έναν απο τους υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης πελατών διαχρονικά και ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, ο όμιλος εγκαινίασε μια νέα σειρά υπηρεσιών βραχυχρόνιας ή και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι νέες υπηρεσίες απευθύνονται σε εταιρικούς αλλά και σε πελάτες λιανικής είτε για προσωπική ή και για επαγγελματική χρήση. Για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, ο όμιλος διαθέτει ένα σημαντικό αριθμό επιβατικών, SUV και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων από όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει προς άμεση μίσθωση σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς χρονοβόρες ή περιττές διαδικασίες. Ισχυρή επίσης είναι και η παρουσία του ομίλου στη αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων διαθέτοντας επιλεγμένα αυτοκίνητα με πλήρες ιστορικό και εργοστασιακή εγγύηση.
 
Τέλος, σε μια αγορά που αναζητά διαρκώς «πράσινεςλύσεις» στην αυτοκίνηση, το Karellis Group διαθέτει πλήρως εξηλεκτρισμένες εγκαταστάσεις οι οποίες προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την απόκτηση και τεχνική εξυπηρέτηση ηλεκτρικών οχημάτων. Η εμπειρία του Karellis Group επεκτείνεται όμως και στην υγραεριοκίνηση χάρη στην μακροχρόνια συνεργασία του ομίλου με την VIAGAS, η οποία οδηγεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα αυτόν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw