• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Βλέπουμε το Audi A8 με το μακρύ μεταξόνιο εστιάζοντας σε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια οθόνη αφής που τους προσφέρει πλήθος «υπηρεσιών».

Μόλις επιλεγεί η λειτουργία μέσω της κονσόλας, αναδιπλώνεται ηλεκτρικά ένα πάνελ από την πλάτη του μπροστά καθίσματος και οι επιβάτες τεντώνουν τα πόδια τους για να χαλαρώσουν, σε αυτό που η Audi αποκαλεί «relaxation seat».

Μασάζ στα πόδια το νέο Audi A8 (+video)

6.442 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2017

Ανάμεσα στις πολλές ανέσεις που θα έχουν στη διάθεσή τους οι πίσω επιβάτες του νέου Audi A8, θα είναι και η «υπηρεσία» μασάζ για τα πόδια τους, σε αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «κάθισμα χαλάρωσης». Τι άλλο γνωρίζουμε για τη ναυαρχίδα των Γερμανών;

 
H Audi ξεκινά την εβδομάδα πριν την αποκάλυψη του νέου Α8 με ένα ακόμα teaser. Ό,τι προλαβαίνει ακόμα γιατί η 11η Ιουλίου είναι πλέον κοντά… Όπως και να έχει, αυτή τη φορά με ένα προωθητικό βίντεο που εμφανίζεται ξανά ο Spider Man, βλέπουμε το Audi A8 με το μακρύ μεταξόνιο εστιάζοντας σε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια οθόνη αφής που τους προσφέρει πλήθος «υπηρεσιών».
 
Ανάμεσα στα «καλούδια» που έχουν οι πίσω επιβάτες του νέου Α8 είναι λειτουργία μασάζ για τις πατούσες των ποδιών τους. Μόλις επιλεγεί η λειτουργία μέσω της κονσόλας, αναδιπλώνεται ηλεκτρικά ένα πάνελ από την πλάτη του μπροστά καθίσματος και οι επιβάτες τεντώνουν τα πόδια τους για να χαλαρώσουν, σε αυτό που η Audi αποκαλεί «relaxation seat».
   
Πέραν του παραπάνω, το βίντεο αποκαλύπτει αμυδρά και μία δεύτερη επιφάνεια αφής, αυτή τη φορά στην μπροστά κεντρική κονσόλα, με την οποία οδηγός και συνεπιβάτης ελέγχουν λειτουργίες όπως ο κλιματισμός. Το χαρακτηριστικό αυτό εμφανίστηκε στα δύο πρωτότυπα Q8 και φαίνεται πως περνάει στην παραγωγή μέσω της ναυαρχίδας, του νέου Audi A8.
 

Tags: AUDI A8
 
  • Σχιστοματης

    Ενταξει ρε παιδια ειπαμε πολυτελεια, πραγματικο premium αλλα με τοοοοση χαλαρωση θα πεφτει πολυ ροχαλητο...

      18
  • Konstantinos

    @tony μην μπερδεύεις αεριζόμενα καθίσματα και μασάζ καθίσματος με μασάζ ποδιών στα πολυτελή οχήματα υπάρχει το μασάζ από το 2004 μπορεί και πιο πριν