Nissan GT-R με 2.500 άλογα και φανταστική τελική έκανε νέο ρεκόρ στα 400 μέτρα από στάση

Nissan GT-R με 2.500 άλογα και φανταστική τελική έκανε νέο ρεκόρ στα 400 μέτρα από στάση

Μάχη για το ρεκόρ στα GT-R

3.641 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2016)

Αδιανόητη «εκτίναξη» για το Nissan GT-R της AMS Performance, το οποίο και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα από στάση, με εκπληκτικό χρόνο.

Όταν μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Ekanoo Racing από το Μπαχρέιν, έπαιρνε το ρεκόρ στα Nissan GT-R για τα 400 μέτρα από στάση, σίγουρα δεν περίμενε ότι η επίδοσή της θα έχει ξεχαστεί μέσα σε λίγες ημέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η «μάχη» στην συγκεκριμένη κατηγορία των drag όμως, φαίνεται να έχει φουντώσει για τα καλά, καθώς η AMS Performance δείχνει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς φάση.
 
Για την ακρίβεια, 0,02 του δευτερολέπτου πιο μπροστά, καθώς με οδηγό τον Gidi Chamdi, το GT-R με τα 2.500 άλογα που έχει κατασκευάσει, έφθασε σε τελική ταχύτητα 340 χλμ την ώρα, πετυχαίνοντας τον αδιανόητο χρόνο των 7,14 δευτερολέπτων στα 400 μέτρα από στάση.
 
Το αντίστοιχο ρεκόρ της Ekanoo Racing ήταν τα 336 χλμ την ώρα και τα 7,16 δευτερόλεπτα, αλλά η μάχη δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να έχει τελειώσει, με την ομάδα από το Μπαχρέιν να κάνει λόγο ακόμη και για χρόνους κάτω των 6 δευτερολέπτων στο προσεχές διάστημα.
 
Ως τότε, απολαύστε τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ στο παρακάτω video:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center