Kλέβει την παράσταση η επιβλητική κυψελωτή γρίλια.

Στο πίσω μέρος το βλέμμα τραβουν το σύστημα εξάτμισης δύο απολήξεων.

Το hatchback αμάξωμα του ξεχωρίζει για την φουτουριστική σχεδίαση του.

Τις εντυπώσεις κλέβει η τεραστίων διαστάσεων οθόνη infotainmentΤις εντυπώσεις κλέβει η τεραστίων διαστάσεων οθόνη infotainment.

Mazda Kai concept

6.202 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Oι πρώτες εικόνες για το Κai concept της Μazda ήρθαν στο φως με τις φήμες να λένε ότι το νέο Mazda3 θα λάβει μεγάλες επιρροές από αυτό. Δείτε το.

Οι πρώτες εικόνες του Μazda Kai concept ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν το ντεμπούτο του μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Είναι σχεδιασμένο για να δώσει στο κοινό μια πρώτη γεύση από το Mazda3 της επόμενης γενιάς αλλά όπως γίνεται συνήθως σε κάθε concept,  το μοντέλο που θα μπει στη γραμμή παραγωγής δεν θα είναι τόσο επιθετικής σχεδίασης, ωστόσο είναι πιθανό να λάβει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία.
 
Στο δια ταύτα, στον πρόβολο του κλέβουν την παράσταση η επιβλητική κυψελωτή γρίλια και τα λεπτά και στιλάτα φωτιστικά σώματα που συναντάμε στο CX-8 SUV αλλά και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας. Το hatchback αμάξωμα του ξεχωρίζει για την φουτουριστική σχεδίαση του και την οροφή του από γυαλί ενώ στο πίσω μέρος το βλέμμα τραβουν το σύστημα εξάτμισης δύο απολήξεων αλλά και το μικρό σποιλερ στην οροφή.

Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι ιδιαίτερα λιτός. Τις εντυπώσεις κλέβει η τεραστίων διαστάσεων οθόνη infotainment που βρίσκεται κατά μήκος του ταμπλό. Ο πίνακας οργάνων και το τριάκτινο τιμόνι κινεούνται σε παραδοσιακά πλαίσια δίνοντας έναν πιο σπορτίφ αέρα στο μοντέλο.

Hyundai
NISSAN