Με Nissan Qashqai η Ντουντουνάκη!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με Nissan Qashqai η Ντουντουνάκη!

2.309 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2022)

Με το ολοκαίνουργιο υβριδικό Nissan Qashqai θα κινείται πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη.

Στηρίζει την `Αννα Ντουντουνάκη η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε

Καινούργιο αυτοκίνητο έχει πλέον η `Αννα Ντουντουνάκη, καθώς η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε,  θέλοντας να ενισχύσει το έργο της κορυφαίας Ελληνίδας κολυμβήτριας που εκπροσωπεί επάξια την χώρα μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, της παραχώρησε ένα ολοκαίνουργιο, ήπια υβριδικό, Nissan Qashqai.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με Xtronic CVT κιβώτιο και 158 ίππους

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός Qashqai N-Connecta με το ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο των 158 ίππων, απολαμβάνοντας την ασφάλεια των 5 αστεριών, καθώς και τη διάκριση BestinClass στην  κατηγορία του μοντέλου, από το Euro NCAP. H συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει το νέας γενιάς Xtronic CVT κιβώτιο που σύμφωνα με τη μάρκα προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου αλλά και αίσθηση επιτάχυνσης, χάρη σε βελτιώσεις που συμπεριλαμβάνουν ένα νέο σύστημα διπλής αντλίας λαδιού.

Νέα πλατφόρμα

Θυμίζουμε πως η τρίτη γενιά του Qashqai βασίζεται στη νέα πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C, η οποία σε συνδυασμό με τη νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη ανάρτηση αλλά και το νέο πιο ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto