Με νέες εκδόσεις και infotainment η ανανεωμένη Alpine A110
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με νέες εκδόσεις και infotainment η ανανεωμένη Alpine A110

4.362 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

Στην ανανέωση της A110 προχώρησε η Alpine, προσφέροντας στο μοντέλο μία νέα γκάμα εκδόσεων, ενώ εισήγαγε και περισσότερη τεχνολογία στη διάθεση του σπορ κουπέ!

Τρεις εκδόσεις - Νέες οι πρώτες δύο 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η ανανεωμένη Alpine A110, η οποία δεν άλλαξε πολλά πράγματα εξωτερικά, ωστόσο έρχεται με νέα γκάμα εκδόσεων. Όπως και πριν έτσι και μετά το facelift το σπορ κουπέ γαλλικό μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις δύο από τις οποίες είναι νέες. Η βασική έκδοση A110 Pure, αφαιρεί πλέον από πάνω της το «Pure», ενώ η μέχρι πρότινος Légende, αντικαθίσταται από την GT. Η κορυφαία και σκληροπυρηνική S συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας.
 

Βασική με 252 άλογα  

Σύμφωνα με τη μάρκα, η κάθε έκδοση έχει το δικό της χαρακτήρα. Η αρχική A110 συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στο χαμηλό βάρος όντας στα 1.102 κιλά με κατανομή βάρους 44:56 εμπρός-πίσω. Συνεχίζει να συνδυάζει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα  1,8 λίτρων, απόδοσης 252 ίππων και 320 Nm ροπής, με αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων και χρόνο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δτ.
 

Με 300 ίππους η GT

Στη μεσαία έκδοση GT εστιάζει στην τελειοποίηση μεγάλων αποστάσεων. Η ισχύς αυξάνεται στους 300 ίππους και η ροπή στα 340 Nm, όπως και το βάρος που φτάνει τα 1.119 κιλά. Ωστόσο το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται πιο γρήγορα και συγκεκριμένα στα 4,2 δευτερόλεπτα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί κάποιος να βρει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινα καθίσματα, σπορ εξάτμιση και αναβαθμισμένο σύστημα φρένων.
 

Στην κορυφή της γκάμας η A110 S

Η κορυφαία A110 S, εν τω μεταξύ, προσφέρει μια έντονα σπορ οδηγική εμπειρία, ενώ διατηρεί την ίδια ισχύ με την έκδοση GT. Μπορεί να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα μέσω του προαιρετικού αεροδυναμικού πακέτου από ανθρακονήματα συμπεριλαμβανομένης μίας μεγάλης αεροτομής, των τροχών 18 ιντσών «GT Race», των πορτοκαλί δαγκανών των φρένων και του μαύρου σήματος. Μοναδικό σε αυτό το αυτοκίνητο είναι ο συνδυασμός πορτοκαλί και μαύρου χρώματος που μπορεί να συνδυαστεί στο εξωτερικό αν κάποιος το παραγγείλει. Εξοπλισμένο με το αεροδυναμικό πακέτο και φορώντας τα προαιρετικά ημι-slick ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect, η A110 S θα φτάσει τελική ταχύτητα τα 275 χλμ./ώρα.
 

Νέο infotainment με 7άρα οθόνη  

Και τα τρία μοντέλα A110 διατηρούν τρεις λειτουργίες οδήγησης - Normal, Sport και Track, ενώ στο εσωτερικό λαμβάνουν ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενσωματώνεται σε μία οθόνη αφής 7,0 ιντσών που προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto και λειτουργία αναγνώρισης φωνής. Το νέο σύστημα προσφέρει επίσης μια σειρά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, όπως η κίνηση στους δρόμους, ενώ έχει και δυνατότητα να ενημερώνει τον οδηγό για την πίεση του τούρμπο, τη θερμοκρασία του κιβωτίου ταχυτήτων, τη ροπή, την ισχύ, τη γωνία του τιμονιού και τους χρόνους επιτάχυνσης.
 

Από 59.500 στη Γαλλία

Οι ανανεωμένες Alpine Α110, A110 GT και A110 S θα είναι διαθέσιμες στη Γαλλία από την 1η Δεκέμβρη, με το κόστος απόκτησης για τη συγκεκριμένη αγορά να ξεκινά από τις 59.500, 69.500 και 71.500 ευρώ, αντίστοιχα. 

Ντεμπούτο για το φρεσκαρισμένο γαλλικό σπορ κουπέ!
-Τρεις εκδόσεις, νέες οι πρώτες δύο.
-Έως 300 ίππους και 340 Nm ροπής.
-Αναβαθμισμένο infotainment με 7άρα οθόνη.
-Από 59.500 ευρώ στη Γαλλία.
Τα αξίζει τα λεφτά της; Τι λες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

citroen
KIA