Με υπερειδική στο ΟΑΚΑ το επόμενο Ράλλυ Ακρόπολις!

Με υπερειδική στο ΟΑΚΑ το επόμενο Ράλλυ Ακρόπολις!

2.829 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2021)

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2022 «επιστρέφει» στο ΟΑΚΑ για μια υπερειδική διαδρομή την επόμενη χρονιά, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα βρει ξανά θέση στο καλεντάρι του WRC, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στις αρχές του φθινοπώρου, και συγκεκριμένα στις 8-11 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε σε σχετική συνέντευξη Τύπου ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η αγωνιστική αυλαία θα ανοίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ μετά το 2005

Θυμίζουμε πως το ίδιο είχε γίνει το 2005, όταν χιλιάδες Έλληνες είχαν κατακλύσει το ΟΑΚΑ, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα που έμεινε ανεξίτηλο στις μνήμες τόσο των θεατών όσο και των οδηγών. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα λοιπόν, το WRC θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να προσφέρει άπλετο θέαμα.

Συνέδριο την 1η Δεκεμβρίου για μέλλον του αγώνα

Ο Αυγενάκης ανακοίνωσε επίσης πως την 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με όνομα EKO ACROPOLIS RALLY FORUM, όπου θα καταγραφεί το αποτύπωμα του φετινού αγώνα και να σκιαγραφηθεί το μέλλον. Εκεί, θα παρουσιαστούν αριθμοί που έχουν προκύψει από τη μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σχετικά με το οικονομικό αποτύπωμα του αγώνα στη χώρα μας, ενώ, αντίστοιχα, η Kappa Research θα παρουσιάσει μια έρευνα για την απήχηση του αγώνα εντός συνόρων. Παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι του WRC όπου θα παραθέσουν στοιχεία για τη διεθνή προβολή της Ελλάδας μέσω του αγώνα.

Και Junion WRC το 2022

Ο Αυγενάκης ανακοίνωσε επίσης πως την επόμενη χρονιά, στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, θα προσμετρά και η κατηγορία Junior WRC που στοχεύει ειδικά στο να προσφέρει στους νέους οδηγούς την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και δημοσιότητα με προσιτό κόστος. Αυτό σημαίνει ότι το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα προσφέρει ακόμα περισσότερο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς αναμένονται περίπου 12 επιπλέον συμμετέχοντες, που με τα Ford Fiesta κατηγορίας Rally 4 θα βρεθούν στις σκληροτράχηλες ειδικές διαδρομές στα ελληνικά βουνά.

Θα ζήσουμε στιγμές μαγικές!
- Πρώτη επιστροφή στο ΟΑΚΑ μετά το 2005
- Συνέδριο την 1η Δεκεμβρίου για μέλλον του αγώνα
- Ράλλυ Ακρόπολις και για το Junion WRC
Πώς σας φαίνεται αυτή η εξέλιξη; Aνυπομονείτε όπως και εμείς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green