3 φωτογραφίες »

DS7 Crossback - Αισθητικά υπάρχουν διαφορές μεταξύ των μοντέλων του γκρουπ PSA, όμως οι αρχές λειτουργίας και hardware είναι κοινά.

Citroen/DS/Peugeot: NAC B4 (208 Allure)

198.433 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ Λειτουργία hot spot, σύνδεση σε WiFi, εργονομία, μέγεθος οθόνης, πλήκτρα αφής, φωνητικές εντολές 
- Χωρίς ροδέλα για αναζήτηση σταθμών

Το γκρουπ PSA διαφοροποιεί τις οθόνες ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό, όμως το hardware, οι λειτουργίες, τα apps, η απόκριση της οθόνης ακόμη και το interface του συστήματος navigation έχουν την ίδια βάση. `Αλλωστε, το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους ομίλους.

Στην προκειμένη περίπτωση αξιολογούμε την κορυφαία έκδοση του Multimedia System της γαλλικής εταιρείας, η οποία συναντάται και στο φρέσκο 208. Από πλευράς εργονομίας ο γαλλικός όμιλος υιοθετεί τη χρήση κουμπιών αφής για το ηχοσύστημα, το navi, τον κλιματισμό και την παραμετροποίηση του οχήματος, τα οποία σύντομα συνηθίζεις, ενώ όσον αφορά στο λειτουργικό του infotainment, δεν χρειάζεται να είσαι μυημένος με την τεχνολογία καθώς είναι εύκολο στη δομή του. Από πλευράς οθόνης (ευκρίνεια, απόκριση, γραφικά, αντανακλάσεις στο φως της ημέρας), βαθμολογήσαμε με το άριστα.

Στα πιο high-tech στοιχεία οι φωνητικές εντολές -στα αγγλικά- κατανοούνται εύκολα από το σύστημα, ενώ παρουσιάζει και πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας. Apple Car Play, Android Auto και MirrorLink δηλώνουν το «παρών», ωστόσο την παράσταση κλέβει η δυνατότητα του συστήματος να συνδεθεί σε WiFi, αλλά και να γίνει hot spot για άλλες συσκευές.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

test center
fiat