3 φωτογραφίες »

Στα θετικά του συστήματος είναι η πλοήγηση σε κάθε από τα υπομενού, τόσο στα media, όσο στις ρυθμίσεις του οχήματος ή του ηχοσυστήματος.

Opel: R 4.0 IntelliLink

198.434 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ WiFi hotspot, εργονομία συστήματος, σωστή διάταξη, ευκρίνεια οθόνης, απευθείας επιλογή συχνότητας
- Ροδέλα αναζήτησης


Το σύστημα πολυμέσων της Opel, Intellilink, διαφοροποιείται σε λειτουργίες και φιλοσοφία σε σχέση με τα αντίστοιχα του γκρουπ, κάτι που αξιολογούμε θετικά. Πάνω στην κεντρική κονσόλα μάλιστα υπάρχουν κουμπιά που βοηθάνε στην εργονομία.

Στη βασική έκδοση του Grandland X θα συναντήσουμε την έκδοση R 4.0, η οποία συνοδεύεται από οθόνη 7``, πολύ καλής ευκρίνειας. Φυσικά σε ανώτερες εκδόσεις αναβαθμίζεται και το infotainment (Navi 5.0) με οθόνη 8`` και προσθήκη navigation.

Στα θετικά του συστήματος είναι η πλοήγηση σε κάθε ένα από τα υπομενού, τόσο στα media, όσο στις ρυθμίσεις του οχήματος ή του ηχοσυστήματος. Επίσης, πολύ μας αρέσει η δυνατότητα απευθείας επιλογής ενός ραδιοφωνικού σταθμού, και το μόνο που θα θέλαμε είναι και μια ροδέλα για την αναζήτηση συχνότητας.
Κατά τα άλλα βρίσκει εύκολα το κινητό στην αναζήτηση, με το ηχοσύστημα να υποστηρίζει λειτουργία Apple Car Play και Android Auto, καθώς και Wifi Hotspot.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

CORAL GAS PASXA
NISSAN