3 φωτογραφίες »

SEAT/Skoda/VW: Composition media 3rd Gen

198.384 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ Ευκρίνεια οθόνης, εργονομία, μπουτόν έντασης-συντονισμού, πλήρης έλεγχος οχήματος
- Δυσκολία εύρεσης πλήκτρων αφής περιμετρικά της ευθύνης, θύρες Type C και όχι USB


Οι μάρκες του ομίλου VW χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα πολυμέσων, ως εκ τούτου στο θέμα μας παρουσιάσαμε αυτό του νέου Skoda Kamiq, ως το πιο φρέσκο μοντέλο που λανσαρίστηκε στην αγορά και το οποίο φέρει καινούρια γραφικά.

Η ευκρίνεια του infotainment της Skoda είναι πολύ καλή σε όλες τις εκδόσεις, το μέγεθος της ματ οθόνης αφής ικανοποιητικό (στο Kamiq από 6,5 έως 9,2 ίντσες), και το μενού πλοήγησης εύκολο και εργονομικό. Στα θετικά είναι πως υπάρχουν και δύο ροδέλες για ήχο (όχι στη μεγάλη οθόνη) και συντονισμό, στην οθόνη δεν μένουν δακτυλιές, ενώ αν έπρεπε να βρούμε μια αδυναμία, αυτή θα ήταν ότι τα μπουτόν αφής δεξιά και αριστερά από την οθόνη δεν μπορείς να τα βρεις με «κλειστά» μάτια. Παράλληλα μέσω της οθόνης μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του Kamiq σας, από απενεργοποίηση του ESP μέχρι και τον κλιματισμό.

Στις κορυφαίες εκδόσεις μπορείτε να απολαύσετε την 3D πλοήγηση, τον έλεγχο με χειρονομίες, ενώ προαιρετικά υπάρχει και λειτουργία hotspot, αλλά και απομακρυσμένος έλεγχος μέσω της λειτουργίας Skoda Connect.  

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
OPEL