3 φωτογραφίες »

Το infotainment του ιταλι-κού γκρουπ σου σε αφήνει να διαμορφώσεις το προσωπικό σου μενού στην κεντρική οθόνη.

Fiat/Jeep: Uconnect (Compass Limited)

198.356 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

+ Ροδέλα ρύθμισης ήχου και αναζήτησης σταθμών, εγκατεστημένες εφαρμογές, ρύθμιση κλιματισμού από οθόνη, customizing οθόνης 
- Θαμπή εικόνα στην πλοήγηση, τετράγωνο σχήμα οθόνης 


Το Uconnect σύστημα όπως ονομάζεται αυτό που χρησιμοποιούν τα μοντέλα του ομίλου FCA, διαθέτει μια ιδιαίτερη φινέτσα, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια ιταλική εταιρεία. Στη δοκιμή μας χρησιμοποιήσαμε την πιο πλούσια έκδοση του Jeep Compass, την Limited.

Ο χειρισμός για το ραδιόφωνο είναι εύκολος και γρήγορος τόσο για την αποθήκευση σταθμών, όσο και για την αναζήτηση, η οποία γίνεται και με ροδέλα, αλλά και μέσω της οθόνης αφής, καθώς και με κουμπιά στο πίσω μέρος του τιμονιού. Η οθόνη είναι τοποθετημένη κομψά στο κέντρο του ταμπλό, με το interface να είναι κατανοητό. Όμως, θα θέλαμε την απόκριση στις εντολές μας πιο γρήγορη, την ευκρίνεια της οθόνης καλύτερη (μερικές φορές δείχνει θαμπή, ειδικότερα μάλιστα στους χάρτες), ενώ στο ίδιο μενού του navi θα θέλαμε πιο εύκολο το zoom in-out. Κατά τα άλλα το pairing με το κινητό μας τηλέφωνο πέτυχε σωστά και σχετικά γρήγορα, τα μπουτόν πάνω στην βάση της κονσόλας δίνουν έξτρα πόντους, ενώ θετική εντύπωση μας έκανε η δυνατότητα να φτιάξουμε το δικό μας προσωπικό menu, όπως δηλαδή με τις «οθόνες» των android κινητών.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center