Το GP της Σιγκαπούρης ήταν ονειρικό για τον Ισπανό πιλότο.

Mένει προς το παρόν στην Τοro Rosso ο Sainz

1.814 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Δεν θα μετακινηθεί στην Renault, τουλάχιστον προς το παρόν, ο Carlos Sainz καθώς η γαλλική μάρκα δεν κατάφερε να πείσει τον Palmer να αποχωρήσει. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Carlos Sainz θα παραμείνει τελικά πίσω από το τιμόνι της Toro Rosso μέχρι και το τέλος αυτής της χρονιάς.

Παρά τις φήμες πως ο Ισπανός θα αλλάξει ομάδα στη μέση της σεζόν για να μετακομίσει στην ομάδα της Renault, φαίνεται πως θα παραμείνει στην Toro Rosso καθώς σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Jolyon Palmer απέρριψε της προσφορά 3 εκατ. ευρώ της Renault να αποχωρήσει από το τιμόνι.
 Ο ίδιος ο Sainz δεν φάνηκε να απογοητεύεται από αυτό το γεγονός δηλώνοντας: « Ο Franz Tost έχει εμπιστοσύνη σε μένα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί ξέρω ότι θα τελειώσω τη σεζόν στην Τοro Rosso.»
 
Το GP της Σιγκαπούρης ήταν ονειρικό για τον Ισπανό πιλότο καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση χάρη στην έξυπνη στρατηγική που ακολούθησε.
Αντιθέτως , ο Pierre Gasly αναμένεται να πάρει την θέση του Kvyat τουλάχιστον στους αγώνες στη Μαλαισία και στην Ιαπωνία.
 

NEO TRANSPORTER
test center