Αριστερά στην εικόνα βλέπετε τον Yvan Muller.

Το δεύτερο αυτοκίνητο της ομάδας θα κουμαντάρει ο Σουηδός οδηγός Thed Björk.

«Μεταγραφή αεροδρομίου» για την Lynk & Co

1.772 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Μεταγραφή αεροδρομίου πραγματοποίησε η Lynk & Co, η οποία αναμένεται να συμμετάσχει στο επόμενο World Touring Car Cup.

Η όχι και τόσο διάσημη για πολλούς μάρκα, η οποία συνεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό με τη Volvo υπέγραψε συμβόλαιο με τον Yvan Muller, ο οποίος στο νέο πρωτάθλημα WTCR θα καθίσει πίσω από το τιμόνι του Lynk & Co 03 TCR, μετρώντας ήδη στο ενεργητικό του τέσσερα πρωταθλήματα World Touring Car.
 
Ο Muller μετά από τους παγκόσμιους τίτλους που κατέκτησε με την SEAT και τη Chevrolet, οδήγησε ένα Hyundai i30 N TCR, ωστόσο πλέον θα είναι μέλλον της Cyan Racing. Ο 49χρονος οδηγός στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο που ανοίχτηκε στην καριέρα του, ενώ υπογράμμισε πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσει ένα ακόμα τίτλο.
Από κει και πέρα το δεύτερο αυτοκίνητο της ομάδας θα κουμαντάρει ο Σουηδός οδηγός Thed Björk, ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα του 2017, ενώ την τελευταία σεζόν συνεργάστηκε με τον Muller υπό το σήμα της ομάδας Yvan Muller Racing. Επιπλέον το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και ο τρίτος οδηγός.
 
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Cyan Racing, Christian Dahl είπε: «Ο Yvan αποτελεί βασικό στοιχείο στη συμμετοχή μας στο FIA WTCR το 2019 και η συνεργασία μας μαζί του και της ομάδας του Yvan Muller Racing κατά τη διάρκεια του 2018 ήταν πολύτιμη. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας για τις προκλήσεις που έρχονται».        

Toyota
test center