• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Mitsubishi Space Star με 1.000άρη κινητήρα 71 ίππων είναι πολύ οικονομικός αφού καταναλώνει μόλις 4 λτ./ 100 χλμ.

To ανανεωμένο Ford Fiesta διατηρεί την ευχάριστη οδική του συμπεριφορά και επωφελείται από τον νέο 1.000άρη κινητήρα της Ford.

Οι σύγχρονοι diesel κινητήρες φέρουν εξελιγμένα συστήματα ψεκασμού (common rail) με σκοπό την τελειότερη καύση για μέγιστη απόδοση και οικονομία καυσίμου.

Μικρά καλύτερα από μεγάλα

Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2014
 

Τα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής αλλάζουν τα κριτήρια αγοράς με αποτέλεσμα τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας να αποτελούν την καλύτερη επιλογή, καθώς μπορούν να ανταγωνίζονται αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η οικονομική συγκυρία της εποχής έχει αλλάξει τα δεδομένα της επιλογής κατά την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου στη χώρα μας. Πλέον, στο τραπέζι της επιλογής πρέπει να μπουν και παράγοντες, οι οποίοι έχουν να κάνουν με τη φορολόγηση του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη του όχι μόνο κατά την αγορά, αλλά και κατά τη χρήση. Οι έμμεσες ή άμεσες επιβαρύνσεις από τα τεκμήρια διαβίωσης, το φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας, το κόστος της ασφάλισης, αλλά και το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, ταλανίζουν όλο και περισσότερο το μυαλό του υποψήφιου αγοραστή και συχνά τον κάνουν να επιλέξει κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε αποφασίσει ως αρχική επιλογή.

Τα μικρά δίνουν λύσεις
Παρά τη δεδομένη φοροεπιδρομή στην αγορά και χρήση του αυτοκινήτου, η πραγματικότητα είναι πιο αισιόδοξη σε ό,τι αφορά στην επιλογή αυτού που ενδιαφέρεται να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο και δη, ένα μοντέλο της μικρής κατηγορίας. Η νέα τεχνολογία δίνει τις λύσεις και πλέον, ένα σύγχρονο μικρό παραμένει προσιτό στην απόκτηση, είναι οικονομικό στη χρήση του και παράλληλα, δεν θα επιβαρύνει με φορολογία τον ιδιοκτήτη του, ακόμη και σε μελλοντικά χαράτσια. Αλλωστε, ήδη οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το αποτυπώνουν αυτό, με τα μικρά να διευρύνουν συνεχώς το μερίδιο των αγοραστών τους και συγκεκριμένα οι πωλήσεις του Ιανουαρίου 2014 έκλεισαν με το ποσοστό των 45,3% για τις καινούργιες ταξινομήσεις, όσον αφορά τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Εσύ τι ξέρεις από βελτίωση;

Είναι να μην σου ανάψουν τα… λαμπάκια!

Βενζίνη ή Πετρέλαιο; Τι διαλέγεις;

Αν δεν δουλεύει καλά ο κλιματισμός... ψηθήκαμε

Η κίνηση στους δρόμους

Έρχεται Αudi A3 «Cityhopper»

Έκπτωση έως 1.400 ευρώ στο Ηyundai i20

To νέο Renault Kangoo;

Ντεμπούτο για το νέο Kia Seltos

Έτσι ίσως είναι η επόμενη Μaserati Quattroporte

Τελευταίες «πινελιές» για τη νέα Mercedes GLA

Δοκιμή: Volvo V60 Cross Country

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

CITROEN: Reverse Sales με προνομιακή χρηματοδότηση και 5ετή εγγύηση

PEUGEOT: 208 & SUV 2008 Signature με το μεγαλύτερο όφελος!

MITSUBISHI: 0-100 Όλα τα επιβατικά μοντέλα με 0% επιτόκιο & 100€/μήνα

περισσότερα »