Τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

H έκδοση εξοπλίζεται με δερμάτινα καθίσματα και ταμπλό.

Moab Edition για το Jeep Wrangler

3.910 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2018)

Mια νέα ειδική έκδοση για το καινούριο Jeep Wrangler θα αρχίσει να διατίθεται σύντομα. Δείτε τις διαφορές της σε σχέση με την Sahara.

Την νέα έκδοση που ετοίμασε για το ολοκαίνουριο Wrangler έδωσε στο φως η Jeep. Το όνομά της είναι Moab Edition, βασίζεται πάνω στην έκδοση Sahara και προσφέρει στο μοντέλο όχι μόνο περισσότερο στυλ αλλά και μεγαλύτερες ικανότητες.

Εκτός φυσικά από τα γράμματα Μοab που στολίζουν το καπό, η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα τεράστια 32 ιντσών ελαστικά παντός τερέν που συνδυάζονται με 17άρες ζάντες Rubicon σκούρου χρώματος. Το ίδιο χρώμα βρίσκεται στα εμπρός φωτιστικά σώματα, την γρίλια και τον γάντζο ρυμούλκησης ενώ ακόμα, η έκδοση αυτή εξοπλίζεται με Rubicon ράγες στην οροφή, πλαϊνά σκαλοπάτια Sahara, προφυλακτήρες από χάλυβα κ.α
 
Στον εσωτερικό διάκοσμο, η έκδοση εξοπλίζεται με δερμάτινα καθίσματα και ταμπλό, πλήθος συστημάτων αυτόνομης οδήγησης, σύστημα τετρακίνησης 4WD Selec-Trac με κιβώτιο υποβοήθησης δύο σχέσεων, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Trak-Loc , οθόνη αφής 8,4 ιντσών κ.α. Ο περεταίρω προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι, remote start, Trailer Tow και σύστημα διαχείρισης φορτίου (Trail Rail).

Τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το κόστος της Μοab Edition θα ξεκινά από 43.500 ευρώ περίπου συν τα έξοδα παράδοσης.

NEO PROACE
NISSAN