Η ψηφιακή πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ψηφιακή πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Μουράτο όσο ποτέ άλλοτε το επόμενο Volkswagen Tiguan;

21.592 Επισκέψεις στο άρθρο (26/12/2022)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Volkswagen Tiguan. Πώς σας φαίνεται;

Πολύ μοντέρνο

To Volkswagen Tiguan βρίσκεται στην αγορά εδώ και 6 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως σύντομα αναμένουμε να αντικατασταθεί από μια νέα γενιά. Πράγματι, ο διάδοχός του κάνει τις τελευταίες του δοκιμές και τώρα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Tiguan, όταν αυτό έρθει μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φουτουριστικό το ψηφιακό σχέδιο

Σε αντίθεση με όσα μαρτυρούν οι τελευταίες φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως για το νέο Tiguan, οι σχεδιαστές δίνουν στη νέα γενιά μεγάλα και πιο πλατιά μπροστινά φωτιστικά σώματα, μυώδες καπό, γραμμωμένο πλαϊνό μέρος και μια αρκετά coupe οροφή, ενώ πίσω βλέπουμε πως έχουν τοποθετήσει μια μαύρη φάσα, η οποία ενώνει μεταξύ τους τα δύο φωτιστικά σώματα. Αξίζει να σημειώσουμε πως και το ψηφιακό σχέδιο που βλέπετε στην εικόνα παραπάνω, όσο και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες συμφωνούν πως η νέα γενιά θα λάβει μια μεγάλη γρίλια χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής δεν ασχολήθηκε με το εσωτερικό, γνωρίζουμε όμως ότι η καμπίνα είναι πολύ πιθανό να λάβει μια 10άρα οθόνη αφής για την υποστήριξη του συστήματος infotainment και ότι ο χώρος αποσκευών φημολογείται πως θα αυξηθεί πάνω από τα 520 λίτρα.

Τα μοτέρ που θα διαθέτει

Στο κομμάτι των κινητήριων συνόλων, περιμένουμε πως το νέο Tiguan θα υιοθετήσει τα κινητήρια σύνολα του Golf. Σίγουρα, δεν θα δούμε κάποιο 1,0 λίτρου μοτέρ στην γκάμα αλλά θα δούμε στη βάση τον 1.500άρη TSI των 150 ίππων, ήπια υβριδικές επιλογές, εκδόσεις πετρελαίου στα 150 και τα 200 άλογα αλλά και μια Plug-in υβριδική επιλογή στα 240 PS. Στην κορυφή, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε ένα Tiguan με 2λιτρο μοτέρ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto