Η Ford ανακοίνωσε ότι η νέα Mustang μπήκε σε γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στο Flat Rock στο Michigan της Αμερικής.

Υπήρξαν οι φήμες ότι το νέο μοντέλο θα αποκτήσει στο μέλλον και 10τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο θα δημιουργήσει η Ford και θα μοιραστεί με τη General Motors.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται και ένας ακόμα κινητήρας V8 για την ακόμα πιο ισχυρή έκδοση GT350, που θα κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η νέα Mustang θα διακινηθεί για πρώτη φορά σε 120 χώρες παγκοσμίως.

Το σπορ μοντέλο θα τροφοδοτείται από τον 3,7 λτ. V6 των 303 ίππων, τον 2,3 λτ. EcoBoost των 314 ίππων και τον 5λιτρο V8 με ισχύ 440 ίππους στην έκδοση Mustang GT.

Στο Flat Rock εργάζονται πάνω από 3.000 άτομα, όπου η Ford πέρα από τη νέα Mustang κατασκευάζει εκεί και το νέο Mondeo της ευρωπαϊκής αγοράς.

Μπήκε στην παραγωγή η νέα Ford Mustang

4.642 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2014

Στο εργοστάσιο του Michigan ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Ford Mustang, η οποία θα διατεθεί σε 120 χώρες παγκοσμίως από το 2015, εφοδιασμένη με 3 διαφορετικούς κινητήρες ανάλογα την έκδοση.

 
Η Ford ανακοίνωσε ότι η νέα Mustang μπήκε σε γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στο Flat Rock στο Michigan της Αμερικής, με στόχο αρχές του 2015 το νέο σπορ μοντέλο να έχει φτάσει σε όλες τις αντιπροσωπείες.

Ειδικότερα, η νέα
Mustang θα διακινηθεί για πρώτη φορά σε 120 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων και των «δεξιοτίμονων», όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία.

Επιπλέον, η 6η γενιά της
Ford Mustang διαθέτει για πρώτη φορά ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση κάτι που κάνει επίσης ξεχωριστό το νέο μοντέλο. Ταυτόχρονα, λίγες μέρες πριν υπήρξαν οι φήμες ότι το νέο μοντέλο θα αποκτήσει στο μέλλον και 10τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο θα δημιουργήσει η Ford και θα μοιραστεί με τη General Motors.

Όσον αφορά τώρα τα μηχανικά σύνολα της νέας
Mustang, το σπορ μοντέλο θα τροφοδοτείται από τον 3,7 λτ. V6 των 303 ίππων, τον 2,3 λτ. EcoBoost των 314 ίππων και τον 5λιτρο V8 με ισχύ 440 ίππους στην έκδοση Mustang GT. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται και ένας ακόμα κινητήρας V8 για την ακόμα πιο ισχυρή έκδοση GT350, που θα κάνει ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Flat Rock εργάζονται πάνω από 3.000 άτομα, όπου η Ford πέρα από τη νέα Mustang κατασκευάζει εκεί και το νέο Mondeo της ευρωπαϊκής αγοράς, το οποίο έρχεται τον Οκτώβριο.