Σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Giulietta.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα Giulietta.

Νέα Alfa Giulietta: H απάντηση των Ιταλών στο ID.3

13.461 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Ο ερχομός της ηλεκτρικής Lancia Delta το 2026 θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στην Alfa Romeo να αναγεννήσει την Giulietta ως ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο για να σταθεί απέναντι στα γερμανικά μικρομεσαία.

Ο όμιλος Stellantis (PSA Group και Fiat-Chrysler) έχει δώσει το πράσινο φως στην Lancia για να αναγεννήσει την Delta, έστω και σε αποκλειστικά ηλεκτρική έκδοση, αυτή η εξέλιξη όμως, θα μπορούσε να είναι ευεργετική και για την Alfa Romeo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H νέα Delta ανοίγει τον δρόμο για τη νέα Giulietta

H Alfa σταμάτησε την παραγωγή της Giulietta τον προηγούμενο έτος και έτσι δεν έχει αυτή την στιγμή στην γκάμα της ένα μικρομεσαίο για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της φίρμας που είναι «οικογενειάρχες» και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά μιας Giulia ή μιας Stelvio. Η Alfa Romeo μπορεί να μην έχει στα πλάνα της την κατασκευή ενός μικρομεσαίου που θα μπορούσε να γίνει ανταγωνιστής των VW Golf και Toyota Corolla, ωστόσο, η κατασκευή της ηλεκτρικής Lancia Delta θα μπορούσε να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για τον ερχομό μιας νέας Alfa Giulietta, χωρίς όμως κινητήρες εσωτερικής καύσης. 

Delta και Giulietta απέναντι στα γερμανικά ηλεκτρικά 

Συγκεκριμένα, η Alfa Romeo θα μπορούσε να δανειστεί την πλατφόρμα πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί η ηλεκτρική Delta αλλά και το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολό της και να αναπτύξει μια αμιγώς ηλεκτρική Giulietta, με σκοπό να γίνει μαζί με την Delta, οι μεγάλοι ανταγωνιστές των ηλεκτρικών μικρομεσαίων του VW Group, όπως το ID.3, το οποίο αυτή την στιγμή σημειώνει αξιοσημείωτες πωλήσεις στην κατηγορία του.

Γιατί όχι και σε έκδοση Quadrifoglio 

Όπως και η Lancia Delta, η ηλεκτρική Giulietta θα μπορούσε να βασιστεί στη νέα STLA Medium πλατφόρμα της Stellantis που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εμπροσθιοκίνητα, πισωκίνητα αλλά και τετρακίνητα αυτοκίνητα. Η απόδοση του αυτοκινήτου θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα 245 άλογα ή και περισσότερο, σε περίπτωση που η φίρμα αποφάσισε να τοποθετήσει και δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ για μια έκδοση Quadrifoglio.

Επιστρέφει ως ηλεκτρικό η Giulietta
- H Lancia Delta ανοίγει τον δρόμο για τη νέα Giulietta
- Delta και Giulietta απέναντι στα γερμανικά ηλεκτρικά 
- Έκδοση Quadrifoglio με δύο ηλεκτρικά μοτέρ
Eσύ θα ήθελες να δεις μια ηλεκτρική Giulietta; Μήπως πρέπει καλύτερα να την ονομάσουν 147;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSPORTER
test center