Νέα Edition 55 έκδοση για τις Mercedes-AMG A 45 & CLA 45
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Edition 55 έκδοση για τις Mercedes-AMG A 45 & CLA 45

2.524 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2022)

Την ειδική επετειακή έκδοση Edition 55 προσφέρει πλέον στις AMG A 45 και CLA 45 η Mercedes.

Μια έκδοση για τα 55 χρόνια του τμήματος AMG

Το τμήμα AMG της Mercedes γιορτάζει τα 55 χρόνια ζωής και έτσι, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, η Mercedes αποφάσισε να συνδυάσει το γεγονός προσφέροντας τις Mercedes-AMG A 45 και CLA 45 στην ειδική έκδοση Edition 55, την οποία έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε μοναδικά χρώματα και με ειδική σχεδίαση

H Mercedes μέχρι αυτή την στιγμή έχει αποκαλύψει επίσημες εικόνες μόνο για την CLA 45, η οποία θα είναι και το μόνο μοντέλο που θα προσφερθεί στις ΗΠΑ, αφού το hatchback δεν προσφέρεται στην αγορά αυτή. Όλα τα μοντέλα λαμβάνουν το AMG Aerodynamic πακέτο που περιλαμβάνει πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερο διαχύτη και περισσότερα αεροδυναμικά μέρη τόσο μπροστά και πίσω. Σύμφωνα με την φίρμα, όλα τα νέα εξαρτήματα έχουν αναπτυχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα.

Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους σε δύο χρώματα Digital White Metallic και Cosmos Black Metallic, ενώ όλα τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με 19άρες AMG ζάντες σε χρώμα Titanium Grey και με γράμματα «Edition 55». Ως τελευταία πινελιά, τα αυτοκίνητα διαθέτουν τάπα καυσίμου με το σήμα AMG.

Η Mercedes περιλαμβάνει ακόμη στην έκδοση Edition 55 το Night Package που με την σειρά του προσφέρει μαύρες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, Panamericana γρίλια με ειδικό μαύρο φινίρισμα και μαύρα εμβλήματα.

Με ειδικά πατάκια και δίχρωμη καμπίνα

Στην καμπίνα θα βρει κάποιος δίχρωμη ταπετσαρία κόκκινου και μαύρου δέρματος. Τα πατάκια έχουν το σήμα «Edition 55» σε κόκκινο χρώμα, πατάκια με AMG εμβλήματα και κόκκινες ραφές, ενώ στο κάτω μέρος του πλαισίου των θυρών υπάρχει φωτισμένο το λογότυπο AMG.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center