Νέα Porsche Cayenne από... «πλατίνα»
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Porsche Cayenne από... «πλατίνα»

3.908 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Τη νέα Cayenne Platinum Edition παρουσίασε η Porsche προσφέροντας έτσι μία ακόμα επιλογή στην γκάμα του δημοφιλούς SUV.

Πρεμιέρα για την Porsche Cayenne Platinum Edition

Ακόμα περισσότερο στυλ πρόσθεσε στην γκάμα της Cayenne η Porsche, μέσω μίας νέας έκδοσης που έλαβε την ονομασία Platinum Edition. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που τη συναντούμε, η νέα «πλατινένια» έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις Cayenne, Cayenne E-Hybrid και Cayenne S, καθώς και στις αντίστοιχες κουπέ παραλλαγές τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κυριαρχεί το χρώμα της πλατίνας

Η Platinum Edition προσφέρει στο πολυτελές SUV μια σειρά από ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία βαμμένα με σατέν πλατίνα. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι αεραγωγοί στην μάσκα, το λογότυπο στο πίσω μέρος, η ονομασία του μοντέλου και άλλα. Το αυτοκίνητο έχει διαθέσιμες αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών RS Spyder Design και αυτές βαμμένες σε σατέν πλατίνα (Satin Platinum). Από κει και πέρα, όλες οι Cayenne Platinum Edition θα προσφέρονται σε λευκό, μαύρο και σειρά από μεταλλικά χρώματα, όπως το Jet Black, το Carrera White, το Mahogany και το Moonlight Blue, καθώς και σε ένα ειδικό χρώμα που έχει την ονομασία Chalk.

Αποκλειστικό εσωτερικό

Στο εσωτερικό, το μοντέλο διαθέτει ζώνες ασφαλείας σε χρώμα Chalk, αλουμινένια διακοσμητικά στοιχεία σε όλη την καμπίνα και προστατευτικά μαρσπιέ που είναι φινιρισμένα από αλουμίνιο και φέρουν γραμμένη την ονομασία «Platinum Edition». Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto