• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Toyota Aygo x-press

To Toyota Aygo x-style

Νέα Toyota Aygo x-press και x-style

6.474 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2016

Δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις του μικρού της Toyota, με αλλαγές στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του μοντέλου.

 
Το Toyota Aygo κάνει την μετάβασή του προς το 2017 με τις δύο νέες εκδόσεις που ανακοίνωσε η Toyota, οι οποίες ονομάζονται x-press και x-style. Πρόκειται για δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, με μικρές αλλαγές διαφορετικού ύφους για την καθεμία.

Η έκδοση x-press διακρίνεται από τις έντονες κόκκινες λεπτομέρειες στην οροφή, τα πλαϊνα μαρσπιέ, τον εμπρός προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Οι κόκκινες λεπτομέρειες συνδυάζονται με μία από τις 4 αποχρώσεις στις οποίες το μοντέλο είναι διαθέσιμο: λυκό, γκρίζο, μαύρο και ασημί. Στο εσωτερικό της έκδοσης x-press, ο πίνακας οργάνων ταιριάζεται με την εξωτερική εμφάνιση, ενώ ο μαύρος χρωματισμός κυριαρχεί στο ταμπλό.
Όσον αφορά την έκδοση x-style, οι κόκκινες λεπτομέρειες του x-press δίνουν τη θέση τους σε γκρίζες, ενώ στάνταρ εξοπλισμό αποτελούν οι εμπρός προβολείς ομίχλης και η κάμερα οπισθοπορείας. Επιπλέον, η έκδοση εξοπλίζεται με θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, φώτα ημέρας LED, τιμόνι επενδεδυμένο με δέρμα και θέση οδηγού ρυθμιζόμενη καθ ύψος.

Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να αποκτηθούν με το πακέτο Toyota Safety Sense ως προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ θα είναι διαθέσιμες με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1.000 κ.εκ. που αποδίδει 69 ίππους. 
 

 
  • Πειραιωτης

    Ομορφες οι λεπτομερειες που προσθεσαν στο μικρο aygo που ειναι και χωρις αυτες παντως μεσα στα 2-3 καλυτερα της αγορας.Το x-press δειχνει πιο ζωντανο και εντονο σαν εικονα με το κοκκινο-λευκο-μαυρο χρωμα και αν εχουν το ιδιο επιπεδο εξοπλισμου κρινονται πολυ καλες προτασεις.

      1