Νέα έκδοση Competition για τα Audi RS4 Avant και RS5
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση Competition για τα Audi RS4 Avant και RS5

3.371 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2022)

Μία νέα έκδοση Competition για τα RS4 Avant και RS5 παρουσίασε η Audi ανεβάζοντας τον δυναμισμό των δύο μοντέλων!

Περιορισμένος αριθμός μοντέλων

Δύο νέες σκληροπυρηνικές παραλλαγές των σπορ RS4 Avant και RS5 πρόσθεσε στην γκάμα της η Audi. Τα RS4 Avant και RS5 Competition θα φτάσουν στις γερμανικές αντιπροσωπείες τον Ιούλιο, ωστόσο θα προσφερθούν στο ευρωπαϊκό κοινό σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Αμφότερα διαθέτουν μοναδικές στυλιστικές πινελιές και μηχανικές αναβαθμίσεις, ενώ παρών είναι και το πακέτο Competition Plus που τα διαφοροποιεί ακόμα περισσότερο από τα τυπικά αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μαύρα χαρακτηριστικά μέσα και έξω

Το μοντέλα Competition χαρακτηρίζονται από μαύρα σήματα, ματ εξωτερική επένδυση και προαιρετικές μαύρες ζάντες σε ειδική σχεδίαση, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa. Το εσωτερικό είναι εξίσου διακοσμημένο με μαύρα στοιχεία. Από κει και πέρα τα RS4 Avant και RS5 Competition βρίσκονται πιο κοντά στο έδαφος κατά 10 χιλιοστά σε σχέση με τα τυπικά μοντέλα χάρη στην ανάρτηση, ενώ η Audi ισχυρίζεται ότι αμφότερα είναι βελτιωμένα και σε θέματα χειρισμού.

Ανέγγιχτο το μοτέρ, καλύτερη επιτάχυνση

Η ισχύς από τον V6 twin-turbo κινητήρα των 2,9 λτ. παραμένει στα 450 άλογα, ωστόσο το κιβώτιο ταχυτήτων έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει ταχύτερες αλλαγές, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτάχυνση. Σε ότι αφορά τους χρόνους η μάρκα λέει πως το RS5 Competition επιτυγχάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, βελτιώνοντας έτσι το χρόνο από το τυπικό μοντέλο κατά 0,1 δευτερόλεπτο, ενώ το RS4 Avant Competition χρειάζεται 3,9 δευτερόλεπτα, χρόνος βελτιωμένος κατά 0,2 δευτερόλεπτα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center