Το Budd-e θα βοηθήσει στην εξέλιξη της νέας πλατφόρμας

Το Budd-e θα βοηθήσει στην εξέλιξη της νέας πλατφόρμας

Η VW στην πρίζα

1.923 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2016)

Πρόσφατα η VW παρουσίασε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα το Budd-e, το οποίο φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση για τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Γερμανικής μάρκας που θα ακολουθήσουν.

Το Budd-e παρουσιάστηκε κυρίως για να δείξουν στον κόσμο τι σκέπτονται στην VW για το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων. Δεδομένης της αρχιτεκτονικής MEB, δηλαδή ο δυνατότερος μικρός ηλεκτρικός κινητήρας να συνδυάζεται με την μεγαλύτερη διάρκειας μπαταρία και όλα αυτά να μπορούν να μπουν σε μικρά οχήματα είναι βασική αρχή της γερμανικής εταιρείας και στην εξέλιξη αυτής της ιδέας θα βοηθήσει το Budd-e.
Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, η Volkswagen ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα αναβάλει την αντικατάσταση του Phaeton, και ότι η ναυαρχίδα των sedan μοντέλων της θα δώσει την θέση της σε μια ηλεκτρική έκδοση.
Δεδομένου ότι οι ηλεκτρικοί κινητήρες είναι μικρότεροι από τους αντίστοιχους εσωτερικής καύσης, τα μοντέλα που υπερβαίνουν το D-Segment δηλαδή είναι μεγαλύτερα από το VW Passat, θα μπορούσαν επίσης να βασίζονται στην πλατφόρμα MEB. 
Η νέα πλατφόρμα MEB ενσωματώνει τις μπαταρίες στο δάπεδο του οχήματος με αποτέλεσμα να εξοικονομείται αρκετός χώρος που δεν θα επιβαρύνει τους επιβάτες με μειώσεις στους χώρους. 
Είμαστε σε αναμονή λοιπόν περισσότερων εξελίξεων της Γερμανικής μάρκας μιας και από ότι φαίνεται θα την απασχολήσει αρκετά ο ηλεκτρικός κινητήρας στο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL