Σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα από την εταιρεία το «κύκνειο άσμα του σκαραβαίου» μέσω του VW Beetle Final Edition.

Όλα τα κουπέ μοντέλα της Final Edition θα έρθουν με χρωμιωμένα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό μέρος.

Στο εσωτερικό, όλα τα μοντέλα της έκδοσης Final Edition, είναι εξοπλισμένα με κουμπί εκκίνησης του κινητήρα (start button).

Νέα και τελευταία έκδοση του Beetle

5.010 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Μόλις χθες γράφαμε για τις φήμες που ήθελαν την τελευταία έκδοση του Volkswagen Beetle να έρχεται, ωστόσο οι φήμες επιβεβαιώθηκαν κάτι παραπάνω από γρήγορα, καθώς σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα από την εταιρεία το «κύκνειο άσμα του σκαραβαίου» μέσω του VW Beetle Final Edition.

Η τελευταία έκδοση του Beetle με την οποία θα πέσουν τίτλοι τέλους για το ιστορικό μοντέλο το οποίο απασχολεί για περίπου επτά δεκαετίες, θα είναι διαθέσιμη τόσο σε κουπέ όσο και σε κάμπριο, στις εκδόσεις SE και SEL στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ στη γκάμα των χρωμάτων θα περιλαμβάνονται τρείς επιλογές για το εξωτερικό (λευκό, μαύρο και γκρι) και δύο για το εσωτερικό.
 
Όλα τα κουπέ μοντέλα της Final Edition θα έρθουν με χρωμιωμένα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό μέρος και καπάκια καθρεπτών στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ στην πλουσιότερη έκδοση SEL προστίθενται προβολείς Bi-Xenon, LED φώτα ημέρας και φώτα ομίχλης. Επίσης οι ζάντες αλουμινίου είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού με την έκδοση SE να παίρνει 17άρες και η SEL 18άρες.
Στο εσωτερικό, όλα τα Beetle Final Edition, είναι εξοπλισμένα με κουμπί εκκίνησης του κινητήρα (start button), ένα δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά και αυτόματο σύστημα κλιματισμού. Από κει και πέρα η έκδοση SE προσφέρει υφασμάτινα καθίσματα με δερμάτινα πλαίσια, ενώ η SEL δερμάτινα καθίσματα. Μέρος του εξοπλισμού είναι και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με την SEL να παίρνει μία πιο ενημερωμένη έκδοση αλλά και ένα premium ηχοσύστημα Fender.
 
Ο τελευταίος «σκαραβαίος» θα παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 174 ίππους και ροπή 184 Nm και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο εξατάχυτο κιβώτιο. Τέλος σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης, στην αγορά των ΗΠΑ το κουπέ ξεκινά από 23.940 δολάρια(περίπου 20.600 ευρώ)  στην έκδοση SE και 26.890 δολάρια (περίπου 23.140 ευρώ) στην SEL, ενώ η τιμή του κάμπριο αρχίζει από 28.190 δολάρια (περίπου 24.259 ευρώ) στην SE και 30.890 δολάρια (περίπου 26.540 ευρώ) στην SEL.

Toyota
moto