6 φωτογραφίες »

Νέες teaser εικόνες για την Porsche Taycan Cross Turismo

2.478 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2021)

Ένα βήμα πιο κοντά είμαστε στην αποκάλυψη της station-wagon έκδοσης της Porsche Taycan, του μοντέλου που έχει αποδειχθεί «χρυσωρυχείο» για την γερμανική φίρμα.


Στο τελευταίο στάδιο δοκιμών βρίσκεται η Τaycan Cross Turismo σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της Porsche, η οποία δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και μια σειρά από νέες teaser φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Σε μια από αυτές τις εικόνες, η μάρκα έδειξε πως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο επιδόσεων θα μπορεί να αποκτηθεί μαζί με μία ειδική κατασκευή για την μεταφορά ποδηλάτων στο πίσω μέρος. Οι υπόλοιπες εικόνες δείχνουν την Τaycan Cross Turismo μέσα στις λάσπες και το χιόνι ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως η Porsche ισχυρίζεται πως, μέχρι τώρα, το οδόμετρο των υπό δοκιμή αυτοκινήτων έχουν γράψει πάνω από 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα.

Ο πρόβολος του αυτοκινήτου είναι ίδιος με αυτόν της «κανονικής» Τaycan, ωστόσο η οροφή και το πίσω μέρος, έχουν, όπως είναι φυσικό, νέα σχεδίαση. Ακόμα, οι μηχανικοί της Porsche έδωσαν στο μοντέλο νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, ενώ πρέπει να περιμένουμε πως η wagon έκδοση θα προσφέρει αρκετά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Τέλος, γίνεται γνωστό πως οι πίσω επιβάτες θα έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους, κάτι που ίσως υποδηλώνει πως η Taycan wagon θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Αλλαγές στα κινητήρια σύνολα σε σχέση με αυτά της Taycan σεντάν δεν πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη το ενδεχόμενο η Porsche να έχει προβεί σε κάποιες μικρές τροποποιήσεις. Η πιο ισχυρή έκδοση με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ θα λανσαριστεί πρώτη και αργότερα θα κάνουν ντεμπούτο οι λιγότερο γρήγορες εκδόσεις με το έναν ηλεκτρικό κινητήρα.
 

LEASING APRILIOS
skoda