• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι φήμες θέλουν τη Ford να κατασκευάζει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για πισωκίνητα μοντέλα, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στη Ford Mustang (εικόνα Ford Mustang 50 Years Limited Edition).

Tο νέο αυτό κιβώτιο θα αντικαταστήσει το 6τάχυτο επίσης αυτόματο που φέρει τώρα το εν λόγω sports car, ώστε η Ford Mustang να αποκτήσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις (εικόνα Ford Mustang Convertible).

Το νέο αυτό κιβώτιο η Ford θα το «μοιραστεί» με την General Motors (εικόνα Ford Mustang 50 Years Limited Edition).

H General Motors σε «αντάλλαγμα» θα δώσει στη Ford ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων για τα προσθιοκίνητα μοντέλα της (εικόνα Ford Mustang Convertible).

Νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο για τη Ford Mustang

5.817 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/8/2014

Η Ford σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει ένα νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το οποίο θα εφοδιάσει τη Mustang, προκειμένου να αντικαταστήσει το υπάρχον αντίστοιχο 6 σχέσεων.

 
Οι φήμες θέλουν τη Ford να κατασκευάζει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων για πισωκίνητα μοντέλα, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στη Mustang.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο αυτό κιβώτιο θα αντικαταστήσει το 6τάχυτο επίσης αυτόματο που φέρει τώρα το εν λόγω sports car, ώστε η Ford Mustang να αποκτήσει ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Παράλληλα, οι πηγές επισημαίνουν ότι το νέο αυτό κιβώτιο η Ford θα το «μοιραστεί» με την General Motors και σε «αντάλλαγμα» η εταιρεία του «Blue Oval» θα λάβει ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων για τα προσθιοκίνητα μοντέλα της.