Η αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα δείχνει το νέο A4, το οποίο θα είναι πολύ κοντά σχεδιαστικά με το A6, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο επιβλητικό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα δείχνει το νέο A4, το οποίο θα είναι πολύ κοντά σχεδιαστικά με το A6, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο επιβλητικό.

Νέο Audi A4: Νεανικό & οικογενειακό!

14.734 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2013)

H Audi θα παρουσιάσει το 2014 το νέο Α4, το οποίο –σύμφωνα με στοιχεία από τη γερμανική φίρμα- θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Α6, ενώ θα διαθέτει και υβριδική έκδοση.

Το επόμενο έτος θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αγορές η νέα γενιά του Audi A4. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες και αρκετές αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που έστειλαν οι κατάσκοποί μας, διακρίνουμε ότι το νέο μεσαίο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα έχει πολλές σχεδιαστικές πινελιές δανεισμένες από τον μεγαλύτερο αδερφό του, το Α6, με εμφάνιση αρκετά πιο επιβλητική σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η γρίλια, στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα έχει μεγαλώσει (προς τα κάτω), ενώ έχουν τοποθετηθεί τα νέα μακρόστενα φωτιστικά σώματα, τα οποία φέρουν φώτα ημέρας τύπου LED και ακολουθούν τη φιλοσοφία της φίρμας.
Αν περάσουμε στο πίσω τμήμα του νέου Α4, παρατηρούμε ότι ο τρίτος όγκος ανασηκώνεται ελαφρώς προς τα πάνω, δημιουργώντας μια ελαφριά ψευδαίσθηση 4θυρου κουπέ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαστάσεις του νέου μοντέλου θα είναι 4.701 χλστ. το μήκος του, 1.826 χλστ. το πλάτος και 1.437 χλστ. το ύψος του. Επιπλέον, οι πληροφορίες επισημαίνουν ότι θα πατά σε μια νέα πλατφόρμα «MLB» -η οποία αφορά τα αυτοκίνητα με τον κινητήρα κατά το διαμήκη άξονά τους- με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της βέβαια να μην διαφέρουν από την MQB πλατφόρμα.
Για το εσωτερικό του δεν υπάρχουν στοιχεία, όμως θεωρούνται δεδομένα η ύπαρξη οθόνης αφής με σύστημα infontainment (ΜΜΙ) και πλούσιος εξοπλισμός, που θα «εδραιώνει» το κύρος του premium μεσαίου.
Κάτω από το καπό τώρα, αναμένεται να υπάρχει ο 1,4 λτ. 4κύλινδρος TSI, που αποδίδει από 122 ως 180 ίππους. Επίσης, θα υπάρχει διαθέσιμος κι ο 2λιτρος TFSI των 225 ίππων, ενώ προβλέπεται να εφοδιάζεται κι από ένα υβριδικό plug-in σύνολο, που θα συνδυάζει ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ βενζίνης και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 95 ίππων. Έτσι, στην εν λόγω έκδοση το Α4 θα είναι σε θέση να διανύσει 50 χλμ. περίπου, με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw